Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti megennétek ezt első autónak?

Ti megennétek ezt első autónak?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú,de nem tudom rövidebben leírni a sztorit,hogy megértsd a teljes szituációt,ezért előre is bocsi.

Van egy 73 éves volt ügyvéd bácsi és járok nála ilyenkor nyáron napszámba dolgozni,valahogy szóba került a vezetés meg a jogsi,és mondtam neki,hogy most tettem le a jogsit,és kérdezte milyen kocsik jönnek be nekem meg ilyenek és mondtam neki,hogy a német kocsik a kedvenceim és azt mondta mutat valamit,mennyek utána,a garázsban egy szerintem ritka zsír állapotú audi a8 áll,39000 km van benne össz viszz,ő az első tulaj,viszont az a gond vele,hogy öt éve áll,igaz beindul pöccre,mert néha be van indítva,illetve három éve lejárt a forgalmi rajta.Ami az árát illeti azt mondta 300ezerért ide adja,ha kell nekem.Szóval a kérdés az lenne,hogy valahogy megéri-e megmenteni?,hogy szűk két millából helyre lehet-e pofozni?,illetve,hogy eggyáltalán vissza lehet-e rakatni valahogy a gorgalaomba még ilyen esetbe?(nincs kivonva,csak lejárt a műszaki és nem foglalkoztak vele).A válaszokat köszönöm.

2017. júl. 4. 00:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Ne álmodozzál róla! Illetve maximum álmodozhatsz. Egy ilyen autót fenntartani is rengeteg pénzt igényel (ügyvédé, ugye..) Szerintem már az is földhöz vágna ha csak a nevedre kéne venni, és akkor hol van még a teljesítményadó (idénre megúsztad)? Nem akarok a zsebedben turkálni, de ez az autó délibáb. Hagyd a francba.
2017. júl. 4. 09:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez még a legelső kiadású A8 lehet. Néztem, az eurotax szerint megér 1+ millát is, ha tényleg 39 000 km van benne és maximum csak enyhe sérülései vannak (azért a pajtában, garázsban rádőlhet ez meg az időnként). Ez egy kincs. Ha be volt indítva pár havonta, akkor semmi baja. Biztos, hogy újra lehet használni, ha levizsgáztatod. Ha szerencséd van, akkor csak a szükséges dolgokat kell cserélni, ami max 100-200e ft. Ha nem és van valami nagyobb baja, akkor sokkal több is lehet. A költségeihez hozzájön még az átírás, ami minimum egy százas, mert ezekben nagy motor szok lenni, a biztosítása és a teljesítményadója is elég barátságtalan összeg lesz évente. Lehet, hogy a jó ajánlat ellenére egy olcsón tartható gépezetet kellene beújítanod. Ha így nem kell, szólj nekem, majd én megmentem (én is úgy vagyok vele, hogy újat már nem merek venni, mert úgyis összezúzza nekem a többi ótós, egy régebbi, de megkímélt gépet meg nem sajnálnék annyira). Én is ismerek ilyet, ami egy család Astrája, a garázsban áll 15 éve, csak kirándulni járnak vele, alig van benne km, de nem is adják el. Ritkák az ilyen jó lehetőségek.
2017. júl. 4. 11:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Ennyiért vedd meg!

Utána nem muszáj megtartanod.

Forgalomból nincs végleg kivonva?

2017. júl. 4. 11:47
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
Andersen meghalt...
2017. júl. 4. 13:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Annyiért én is simán megvenném. Ha tényleg olyan mint ahogy mondod ez egy kincs. Ki nem hagynám. De ha nem kell nyugodtan átdobhatnád az öreg teló számát. Ha más nem én azonnal mennék érte. Minden szar átvizsgálás nélkül.
2017. júl. 4. 16:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja és nem "tesó" vagyok. Csak hogy tudd.
2017. júl. 4. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:
2017. júl. 4. 17:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát ez egyértelműen kamu sztori. Persze, egy ügyvéd majd pont egy boyracernek fogja eladni bagóért az anno 30 millás kocsiját. Mert hát ugye az ügyvédek már csak ilyenek nem érdekli őket a pénz...
2017. júl. 4. 18:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem megveszem,és belefogok,köszi a válaszokat,néhányan sokat segítettek:).
2017. júl. 4. 20:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy képet majd kérünk azért :)
2017. júl. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!