Ti megennétek ezt első autónak?
Lehet kicsit hosszú,de nem tudom rövidebben leírni a sztorit,hogy megértsd a teljes szituációt,ezért előre is bocsi.
Van egy 73 éves volt ügyvéd bácsi és járok nála ilyenkor nyáron napszámba dolgozni,valahogy szóba került a vezetés meg a jogsi,és mondtam neki,hogy most tettem le a jogsit,és kérdezte milyen kocsik jönnek be nekem meg ilyenek és mondtam neki,hogy a német kocsik a kedvenceim és azt mondta mutat valamit,mennyek utána,a garázsban egy szerintem ritka zsír állapotú audi a8 áll,39000 km van benne össz viszz,ő az első tulaj,viszont az a gond vele,hogy öt éve áll,igaz beindul pöccre,mert néha be van indítva,illetve három éve lejárt a forgalmi rajta.Ami az árát illeti azt mondta 300ezerért ide adja,ha kell nekem.Szóval a kérdés az lenne,hogy valahogy megéri-e megmenteni?,hogy szűk két millából helyre lehet-e pofozni?,illetve,hogy eggyáltalán vissza lehet-e rakatni valahogy a gorgalaomba még ilyen esetbe?(nincs kivonva,csak lejárt a műszaki és nem foglalkoztak vele).A válaszokat köszönöm.
Ennyiért vedd meg!
Utána nem muszáj megtartanod.
Forgalomból nincs végleg kivonva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!