Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e46 320d! Vegyek vagy nem...

BMW e46 320d! Vegyek vagy nem éri meg?

Figyelt kérdés

Mostanság már jó vétel árban van. Nyilván azért a pénzért van újabb,olcsóbb fenntartású kevesebbet figyasztó kocsi,ami jobb ajánlat lenne..

Nyilván az újabb BMW-k drágák árban,mind fenntartásban.

Megéri egy 2004-es e46-ot megvenni napi használatra? Átlagfogyasztása az milyen?

Van egy 50 körüli nő autoörült ismerősöm, van egy e91-ük meg e46 .

Én e90-et akartam de nem ajánlja és az e46 szerinte jobb. Azt mondta az élmény miatt megéri és jobb mint egy azonos áru de nem prémium. Az e91 is nagyon jó csak drága és az e46 jóval olcsóbb fenntartásban.

Valahol úgy érzem jo lenne egy e 46-os és jobban járnék mint az e90-nel pláne fenntartásban,csak az a bajmn ezzel h öreg és az e90 még is csak fiatalabb. Ha most nem is veszek e46-öt valószínűleg soha nem ,mert csak öregebb lesz.Az e90 ég még odébb van a teljes kiöregedéstől.

Nem tudom mi legyen!

2017. júl. 2. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9: ha jó állapotban van a 20 éves dízel - főleg ha CR - akkor simán hozható vele az 5,5 liter.
2020. máj. 28. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:
ebből látszik, hogy csak képen láttatok ilyet :D bármikor hozza az 5,5 es átlagot, de ha nagyon kell akkor az 5,2-5,3 at is, 90 es tempóval, bírom amikor megírja valaki hogy 8-9, úgy hogy én napi szinten járok vele és szinte mindig 5-6 közt jövök ki ( teli tankolásos méréssel Élményben pedig egy UGYANILYEN évjáratú polóhoz, golfhoz, renault meganhoz stb hasonlítva sokkal sokkal komfortosabb tehát sokkal jobb menni vele. Mi élmény egy 1.9PD golfba ennyi erővel? Ugyan az mint kb egy 150 lovas 20d be csak a Bmw mellé még hátul is hajt és jobb a futóműve..tehát mi élmény lehet benne? Hát sok. De ja végülis lehet egy 3 hengeres Sanderó nagyobb élményt adna..
2021. máj. 1. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Bitu, te vagy?

Nagy élmény, hogy hátul hajt egy olyan kocsi ami alig tudja elforgatni a kerekeket, mellé ki sem tudod autózni közúton a hátsó hajtás előnyeit.

2021. máj. 1. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!