Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül a legolcsóbb...

Mennyibe kerül a legolcsóbb Ferrari?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék egy Ferrarit. :) Tudom, ez elég bután hangzik leírva, de tényleg. Nem most, majd évek múlva, ha megtehetem. Persze nem újat, hanem a legolcsóbb típusok egyikét, de működőképes állapotban.

Az lenne a kérdésem, akinek van esetleg vagy hozzám hasonlóan elgondolkozott már a kérdésen, melyik típushoz lehet a legolcsóbban hozzájutni, az kb. mit jelent (milyen ára van) és ami szintén fontos, mennyibe kerül a fenntartása?

Komoly a kérdés, kérem csak komoly válaszokat írjatok. A "bilibe lóg a kezed" típusú válaszokat is díjazom, de azok kevésbé visznek előre.. :)

Köszi.

2017. jún. 22. 07:51
1 2
 11/11 Brandon41 ***** válasza:
Nem csak megvenni tudni kell, hanem fent is kell tartani. Ami egy szupersport autónál nagyon nem olcsó főleg ha az egy Ferrari. Én is nagyon szeretnék egy Ferrarit(bármilyet elfogadnék,de leginkább egy Gtc 4 Lusso-t szeretnék, hogy mást is tudja élvezni a hangorgánumot és azt a mérhetetlen luxust), de sajnos lehet ez megmarad az álmoknak. Maximum csak élményvezetéssel ülhetek és vezethetek egy igazi Ferrarit. Ha igazi Ferrarit akarsz akkor a Ferrari-tól rendelsz a replika,másolat nem igazi Ferrari.
2020. jan. 13. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!