Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül a legolcsóbb...

Mennyibe kerül a legolcsóbb Ferrari?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék egy Ferrarit. :) Tudom, ez elég bután hangzik leírva, de tényleg. Nem most, majd évek múlva, ha megtehetem. Persze nem újat, hanem a legolcsóbb típusok egyikét, de működőképes állapotban.

Az lenne a kérdésem, akinek van esetleg vagy hozzám hasonlóan elgondolkozott már a kérdésen, melyik típushoz lehet a legolcsóbban hozzájutni, az kb. mit jelent (milyen ára van) és ami szintén fontos, mennyibe kerül a fenntartása?

Komoly a kérdés, kérem csak komoly válaszokat írjatok. A "bilibe lóg a kezed" típusú válaszokat is díjazom, de azok kevésbé visznek előre.. :)

Köszi.

2017. jún. 22. 07:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

16M -tól

2017. jún. 22. 07:52
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak 35 ezer euróért (11 millió huf). Vagy másolat van olcsóbban is.

2017. jún. 22. 07:57
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi. :) Nagyon tetszik amúgy a 348-as.
2017. jún. 22. 08:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Van 3 millióert is:

[link]

2017. jún. 22. 08:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi! :))

Nem az a legfőbb baj vele, hogy zöld... :D

2017. jún. 22. 08:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Replikák is vannak mar par milloert.....mondjuk azok olyanok is
2017. jún. 22. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Olvasd el a népitéleteket a Ferrárikról. Én megtettem.

Nagyjából az a közös, hogy szervizelni Bécsbe érdemes hordani az ottani szakértelem miatt. Időszakos szervízköltsége elérheti az évi fél-egy milliót úgy hogy semmi nem megy benne tönkre, azaz csak a kopó alkatrészek kerülnek cserére. ezzel aköltséggel viszont 100%-os lesz az autó, biztonságosan ki lehet használni (ringen) a teljesítményét.

Nekem az lett a konklúzió, hogy csak akkor tudok Ferrárira áldozni, ha több, mint egy milliót mosolyogva rá tudok évente költeni.

Ugye mondani sem kell, hogy a 20 literes átlagfogyasztás 100-as benzinből nem szabad, hogy vásárlási szempont legyen (mert az lesz a legkisebb költség)?!

2017. jún. 22. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Szép lesz a 10 milliós díszautó,amiben az éves szervizet sem tudod majd kifizetni ,hiszen az olaj ,szűrők és fertőtlenítő néven futó szervíz évente nem jön ki 12e ft-ból kedvezménnyel az unixból olajjal együtt,a 100-160 inkább... :) Tőlünk egy vízkáros modena-ra kértek ajánlatot,de mi csak ügyintézésben vettünk részt mert kisszervíz vagyunk.

az 180 volt.

a Régi ferrari sem olcsóbb,az már import alkatrész.

Ez csak 1 kötelező szervíz volt.

Akkor a 4 dugattyús kerámia fékre rá sem mernék nézni,hiszen ferkával amikor megléped márpedig meglépték előtted,és tőre fékezik az nem hosszú élet.

A kuplung sem ...Nyugi ,ha van a ~15 millió + néhány száz ezer adók,és közel százas a biztosításra,illetve mellette egy ~ 5 millkó félretéve akkor fenntartani is tudod,az első nagyobb hibáig ,utána üres zsebbel leszel.

Mellé amúgy ~14-18 literes fogyasztás.

Sajnos bilibe lóg tényleg.

2017. jún. 22. 09:52
 9/11 A kérdező kommentje:

igen, mert szépen hangzik, hogy 15-ért már kapni, de a fenntartása lesz húzós, gondolom egy éven belül jönne a "szükségem van nekem erre?" érzés. :)

Egy álom - vagy megvalósul, vagy nem. Majd kiderül.

2017. jún. 22. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Az eredetiben a "legrosszabb" változatban is szerintem v10 van. Szóval városi használtnál olyan 15-20 liter minimum!
2017. aug. 9. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!