Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legolcsobb automento?

Legolcsobb automento?

Figyelt kérdés
Nezegettem de nem talaltam olyat aki 8000 ft alatt mentene bpn belul. Ki szallit a legolcsobban budapesten? 6000 korul van vki? Hol tudok keresni automentot es autoszallitot
2017. jún. 11. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Múltkor beszélgettem az Oroszlány közelében lévő autómentőssel a pihenőben. Ő azt mondta, hogy az autómentésnek van egy fix alapdíja: 8900 Ft (autó felrakás, levétel, rögzítés), amit akkor is fizetsz, amikor nem viszi az autódat. Továbbá km-ként kb 160 Ft-tal lehet számolni. Ha messzebb viszi, akkor olcsóbb a tarifa. Általában a legelső szervízig viszi el az autód, és ha Autóklub tag vagy, akkor 20.000 Ft-ig állja a tréler költségét a klub.
2017. jún. 12. 09:54
 2/2 anonim válasza:
Az a 8000 csak reklám fogás 12000 15000 forint a reális szállitási költség a városban ami függ az autó sulyátol is érdekes hogy olcsobb mint a taxizás automentöt és autoszállitot talalsz a neten sokszor érdemes azokat választani akik hirdetnek reklámoznak
2018. márc. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!