Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízel vagy benzines?

Marokmarcsi kérdése:

Dízel vagy benzines?

Figyelt kérdés

Tudom, ezerszer volt már a kérdés, de elmondanám a körülményeket.

Szóval: egyetemista vagyok, idéntől fogva dolgozni fogok, és szeretnék a jövő évi ballagásomra kocsit venni. Amit leginkább munkábamenéshez használnék, illetve hétvégénte, vagy kéthetente hazamenni és utána vissza (135 km-re lakom, oda-vissza 270 kilómétert jelent minden hétvégén - vagy minden másodikon)

Szóval ezért merül fel a kérdés, dízel vagy benzines?

2017. jún. 21. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Régebbi szivo Beniznes

Kevesebb cucc tud benne ki menni mint egy turbo bizelben

Első kocsim 3-as golf 1.9TDI volt konkrétan a gatyámat rá költöttem aztán lett egy 1.8T passatom semmi bajom nem volt még vele olaj csere meg szűrő csere volt eddig csak 160lo 8-9l/100km fogyasztás igaz én talpalom neki rendesen 6-7 liter ha nem nyomod a gázt ami a csövön ki fér modban

2017. jún. 22. 01:11
 12/13 anonim ***** válasza:
azért az 1.8T-nek ha taposod akkor nem 8 liter a fogyasztása :))) Jó szar 1.9 TDI-t vettél akkor,belenyúltál...az nem azt jelenti hogy más is a gatyáját költi az 1.9 TDI-re. Valaki az 1.8T-re költött sokat....nem mindegy kitől veszed és milyent
2017. jún. 22. 23:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Citroen C3 1.4 HDI, 4.3L/100km átlagban, hajtósan haladva város + városon kívül 90-110 között ami kicsit még magas is.
2017. jún. 23. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!