Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Bora 1.9 TDI eladjam, vagy...

VW Bora 1.9 TDI eladjam, vagy megtartsam?

Figyelt kérdés

Vettem egy VW Borát kb 2 hónapja, 200.000km-el, 2002-es évjárat.

Sajnos nagyon megbántam, hogy megvettem, mert folyamatosan jönnek ki a bajai. Kuplungcsere érik, mert elkezdett csúszni (az egész kuplung, kettős tömegűvel, mindennel együtt), féktárcsák és betétek cserések, kopog az első futómű (toronycsapágy, gömbfej, szílent csere), valamint rozsdás a küszöb, amit ki kellene javíttatnom, lefesteni.

A motorjával hála istennek semmi baj nincs, pöcc röff indul, húzna is, ha nem csúszna. -.-

Úgy tervezem, hogy akármilyen hülyeség, megcsináltatom a kuplungot, a fékeket, meg a futóművel, hogy használható legyen, és eladom, még mielőtt behugyozik nekem a turbó, meg a PD elemek, és akkor tényleg leszopom magam. Sajnos nem bírok egy ennyi idős dízelt fenntartani, nem számoltam, hogy ilyen hamar beszarik minden rajta.

Nem érdekel ha bukok rajta fél misit, inkább megcsináltatom, azt eladom olyan 850-900 körül, azt szopok még pár hónapot egy olcsó fenntartású benzines autó után, mint az életem ráköltsem egy 15 éves dízelre.. :(

Hülyeség lenne, vagy inkább mentsem magam tőle, még mielőtt nagyobb bránert nyelek be?

2017. jún. 19. 23:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
42%
Nem, a kérdező azt hitte, hogy megveszi a jó, takarékos autót, és akkor arra egy fillért sem kell majd költeni...
2017. jún. 21. 12:07
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
drágán nem vetted az biztos....tehát ha jó autót akarsz akkor dízelt akkor annak alapból nem ennyi lenne az ára ennyi idősen.
2017. jún. 21. 14:01
 23/27 A kérdező kommentje:
Ezt becumiztam :\
2017. jún. 21. 14:41
 24/27 anonim ***** válasza:
47%
nem feltétlenül,költesz rá annyit még pluszba amennyiért pont egy jobb állapotút lehet venni.750-ért talán egy 7 évvel idősebb TDI-t lehet kapni normálisat.
2017. jún. 21. 20:19
 25/27 A kérdező kommentje:

Kicsit túlreagáltam a dolgokat.

Hibakód mentes, kompresszió jó, nem csörög a motor.

A futóműnek csak kormány- és lengőkargömbfej baja volt. 20 ezer.

Kuplung 60 ezer, kettős tömegűnek még nincs baja, szerkezet volt megdögölve, tárcsa szarrá égetve, meg a kinyomócsapágy, azért zörgött, pattogott, csúszott.

Fék csere 70 ezer.

A kötelezők meg:

Vezérlés 80 ezer.

Olaj, szűrők 25 ezer.

A küszöböket 100 ezer körül meg tudom csináltatni kompletten apám ismerősével, az majd ősszel.

Szóval mégse olyan siralmas a helyzetem, lehetne persze jobb is, de azért máskor nem leszek ekkora sxggfej.

Köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 30. 00:58
 26/27 anonim ***** válasza:
750 ért ilyent adnak...most még ráköltöttél ennyi,ha jó lesz akkor nem olyan gáz az ár
2017. jún. 30. 17:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Jo auto ne sporold ki a penzt belole es kivisz a vilagbol
2017. nov. 3. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!