KRESZ-teszt ha mindig csak a fele sikerül el se induljak vizsgázni?
Az a baj hogy valószínű rosszul adták le az anyagot a tanfolyamon, rosszul magyaráztak és hiába olvasod a könyvben ami le van írva ha nincs normális magyarázat mellé akkor nem fogod tudni megtanulni.
Én olyan iskolába jártam ahol mondták hogy a könyvet aki akarja vegye meg, de mondták hogy nem érdemes rá költeni, ő nekik olyan tanáruk van aki az adott kategóriával kapcsolatos összes tudni valót leírat a füzetbe és külön ábrákon magyarázza el mit kell tudni, és aki odafigyelt órákon és jegyzetelt abba már megmaradt annyi hogy a teszteket tudja tölteni úgy hogy meglegyen a minimális pontszám. Persze a füzetbe is mindent leírattak velünk amire mondták hogy azt tudni kell és a megadott kérdés és válaszok alapján értelmezni is tudjuk azt. Elmondom neked én az utolsó pár napban még nem remekeltem fényesen a tesztekkel, akkor füzetet elővettem és mindent kétszer átolvastam, aztán hagytam pihenni a dolgot másnap pedig töltöttem a teszteket és szinte maximális eredményeket értem el.
Aztán a vizsga előtt volt még egy pár óránk ahol az oktató már nem mondott újat hanem közösen próbáltuk gyakorolni a kérdéseket és mondta hogy figyelni kell nagyon mert beugratós kérdések is lehetnek és ennek az értelmezését gyakoroltuk ezerrel. A csoportba 18 an voltunk egyik fele a csoportnak 1 órával előbb vizsgázott mint a másik fele és mindannyian átmentünk és talán egy fiatal srác volt az akinek éppen hogy meglett, nekünk többieknek maximum 2 hibapontunk volt. Nekem igaz három volt mert kettőre rosszul válaszoltam, egyiknél meg túlságosan hamar örültem hogy tudom a választ és utólag kapcsoltam hogy beugratós és már késő volt mert túl hamar nyomtam a válaszra.
ne csüggedj...hetente több millió ember nem nyer a lottón, mégis meg eszi a következő hetit is...hátha.
menj el vizsgázni, add meg magadnak az esélyt...ez a minimum.
sok sikert!
Ha tippelgetsz is sikerülhet.
Egy próbát mindenképp megér.
De amúgy 3 hét az még rengeteg idő, én egy hétvége alatt tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!