Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KRESZ-teszt ha mindig csak a...

KRESZ-teszt ha mindig csak a fele sikerül el se induljak vizsgázni?

Figyelt kérdés
Abszolút kezdő vagyok azelőtt semmilyen szabályt nem ismertem.3hét múlva lesz a vizsga nagyon félek hogy kevés lesz rá az idő és nem fog sikerülni. Sajnos nincs tùl sok lehetőségem gyakorolni a Cd-n amit adtak,szinte csak a könyvet bújom és az agyamban tolom össze a dolgokat az alapján próbálom a teszten kisilabizálni a helyes választ. A tesztek olyan 55pont körül sikerülnek a 75ből. Szerintetek ha így haladok mg átmehetek a vizsgán vagy mehetek mégegyszer?
2017. jún. 14. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Mehetsz még kétszer.
2017. jún. 14. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy valószínű rosszul adták le az anyagot a tanfolyamon, rosszul magyaráztak és hiába olvasod a könyvben ami le van írva ha nincs normális magyarázat mellé akkor nem fogod tudni megtanulni.

Én olyan iskolába jártam ahol mondták hogy a könyvet aki akarja vegye meg, de mondták hogy nem érdemes rá költeni, ő nekik olyan tanáruk van aki az adott kategóriával kapcsolatos összes tudni valót leírat a füzetbe és külön ábrákon magyarázza el mit kell tudni, és aki odafigyelt órákon és jegyzetelt abba már megmaradt annyi hogy a teszteket tudja tölteni úgy hogy meglegyen a minimális pontszám. Persze a füzetbe is mindent leírattak velünk amire mondták hogy azt tudni kell és a megadott kérdés és válaszok alapján értelmezni is tudjuk azt. Elmondom neked én az utolsó pár napban még nem remekeltem fényesen a tesztekkel, akkor füzetet elővettem és mindent kétszer átolvastam, aztán hagytam pihenni a dolgot másnap pedig töltöttem a teszteket és szinte maximális eredményeket értem el.

Aztán a vizsga előtt volt még egy pár óránk ahol az oktató már nem mondott újat hanem közösen próbáltuk gyakorolni a kérdéseket és mondta hogy figyelni kell nagyon mert beugratós kérdések is lehetnek és ennek az értelmezését gyakoroltuk ezerrel. A csoportba 18 an voltunk egyik fele a csoportnak 1 órával előbb vizsgázott mint a másik fele és mindannyian átmentünk és talán egy fiatal srác volt az akinek éppen hogy meglett, nekünk többieknek maximum 2 hibapontunk volt. Nekem igaz három volt mert kettőre rosszul válaszoltam, egyiknél meg túlságosan hamar örültem hogy tudom a választ és utólag kapcsoltam hogy beugratós és már késő volt mert túl hamar nyomtam a válaszra.

2017. jún. 14. 19:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen utolsó,sajnos eléggé lesz*rom stílusban nyomja amit eddig a könyvből tanultam azokat mondta el legutoljára,nem is noszogat hogy jegyzeteljünk hogy írjuk le amit ő fontosnak tart és elég sok anyag van még és már csak 4 alkalom.Nem tudom,ha ez nem fog sikerülni szerintem legközelebb még úgyse :/
2017. jún. 14. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:

ne csüggedj...hetente több millió ember nem nyer a lottón, mégis meg eszi a következő hetit is...hátha.

menj el vizsgázni, add meg magadnak az esélyt...ez a minimum.

sok sikert!

2017. jún. 14. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha tippelgetsz is sikerülhet.

Egy próbát mindenképp megér.

De amúgy 3 hét az még rengeteg idő, én egy hétvége alatt tanultam meg.

2017. jún. 14. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de a nejem kb 2 hetet tanult rá cd-vel, még könyvet se használt, tanfolyamra nem járt, csak vizsgára ment be. 2 hibapontja lett... ha valaki fel is fogja, amit olvas, annak nem lehet gond ennyi idő.
2017. jún. 14. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!