Opel Autódiagnosztikai rendszer?
Egy olyan programot keresek, amelyik működik Opel-el. Például: Opel Autodiagnosztika CAN - ezzel csak az a gondom, hogy a Demo verzióját kaptam csak meg neten. Láttam, hogy van belőle Advanced verzió is de sehol sem találom.
Ha netán valaki tudna segítni, vagy egy másik működő programot küldeni, nagyon jó lenne.
Milyen interfészed van hozzá? Mert a program az csak egy dolog, valamivel rá is kell csatlakozni az autóra.
A gyári diagnosztikai eszközök nem filléres tételek, ezért ne lepődj meg, hogy eredeti szoftvert nem fognak ingyen osztogatni a neten, se eredeti interfészt fillérekért az e-bayen!
Opelhez otthoni hibakód kiolvasásra, törlésre, kimeneti tesztek futtatására, különböző paraméterek figyelésére, rögzítésére, vezérlők alapszintű programozására szerintem bőven megteszi egy pár ezer forintos Op-com (kínai klón) is. Majdnem tud annyit, mint egy gyári Tech2.
Ha ennél többre, professzionális felhasználásra kell, akkor ne sajnáld érte azt a fél millió körüli összeget, amibe egy ilyen kerül!
Tessék, magyar nyelvű is ráadásul: [link]
(Én is úgy kaptam, mentsétek míg elérhető!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!