Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S50 nem pörög fel, be...

Simson S50 nem pörög fel, be se nagyon indul. Miért?

Figyelt kérdés
Szóval cseréltem benne: gyújtótekercs, kondenzátor, gyertya, csapágyak, főtengely szimeringek. Még se akar beindulni. A gyertyát megtisztítom, akkor gyönyörű szikrát ad, beindítom, felpörög kicsit, leáll, majd kiveszem és kormos, olajos a gyertya, ilyenkor szikra nincs, csak füsöl. Karbi benzinszint jó, többször is ki lett takarítva. Apropó, mi a jele annak, amikir fúrni kell a hengert? Ja, és a szivatógumi is új

2017. jún. 13. 13:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Na, újra itt vagyok :). Szétkaptam a gyújtást, és lám, az egyik vezeték megvolt horzsolva úgy, hogy kilátszott a vezeték. Körbetekertem szikszalaggal, felraktam, beállítottam a megszakítót, az NGK gyertyám gyönyörű szikrát adott, 1-2 rugás kivételével, olyankor 1-et se adott. Beraktam a gyertyát, egy rúgásra indult. Majd hagytam leállni, aztán újra indítanám be, de csak felpörög. Ez mitől van?
2017. jún. 20. 18:37
 22/27 anonim válasza:
Megszakitó nincs beégve ? De volt már velem hogy vadi új kondi nem volt jo...
2017. jún. 21. 16:12
 23/27 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, még amikor szétkaptam a gyújtás, kicsit meg is csiszoltam a 2 pofát.
2017. jún. 21. 21:18
 24/27 anonim válasza:
Am hogy érted hogy hagytad leállni ? Magátol leáll ?
2017. jún. 22. 16:37
 25/27 A kérdező kommentje:
Igen, mert nincs rajta alapjárat. Na de, ma beakartam indítani, nem indult, nem is füstölt. Kivettem a gyertyát, egy darab szikrát nem adott. Nem tudom, hogy csinálta ezt, hogy 2 napja szép, erős szikrát adott, ma meg semmit.
2017. jún. 22. 17:15
 26/27 anonim válasza:
gyertyapipa jó ?
2017. jún. 23. 14:22
 27/27 A kérdező kommentje:
Igen
2017. jún. 23. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!