Üdv, simson nem megy rendesen, nem pörög a többi lent?
A problémám hogy az S51B típusú 70cc-re felfúrt simsonom csak szívatóval megy, a karburátor egy 16N3-4 típusú darab ,
kipucoltam ,szimeringeket is cseréltem , gyújtás is rendben van, arra gyanakszom hogy nem kap elég benzint.
Valaki tudna segíteni? :)
Ha CSAK szívatóval megy,akkor főfúvóka.
Viszont már 60 ccm-nél is ajánlatos 72-est tenni bele-pláne ha 4 leömlős a henger
Koszi a válaszokat !
De ket leomlos,a fofuvoka pedig 70 es
Arra gondoltam hogy rakok bele egy 75 os fuvokat
De ugy van hogy alapjárat van szívató nélkül is de mikor megyek vele akkor egyesben lehet meg de ott is mikor mar nagyon pörög akkor fullad , kettesben nem lehet 40 ig pörgetni mert ilyen 30 nal mar fullad es nem pörög ki , ilyenkor rakom harmadikban viszont ha harmadikban ilyen 30-35km/h kornyeken megy szívató nélkül is viszont ott csak dormog es nem pörög nagyon
Tehát amit ugy kene viselkednie mint egy 2T motornak es porgesre kerül a sor egyből fullad
Nos a subertun a lapot is maximumra raktam tehát azzal mar nem lehet jatszani , igy kapja a legtöbbet elvileg!
Most kapott új nemet gyártású fotengelyt es igazából azóta ilyen , arra gondoltam hogy a hajtokar ugye rövidebb , akkor a lokethossza is kisebb tehát gyorsabban is pörög , es a csere óta csinálja ezt!
Eleinte utogyujtasos is volt miután ossze raktuk, de azt megcsináltuk, viszont meg mindig nem jol megy :/ tanacstalanul peobalgatom az otleteket , alapjárat van csak nem lehet vele szívató nélkül menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!