Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ennyi baleset nap...

Miért van ennyi baleset nap mint nap?

Figyelt kérdés

2017. jún. 12. 20:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

20-as

Nagyon nagy igazság, mindenben egyetértek.

2017. jún. 14. 00:18
 22/24 anonim ***** válasza:

"mindenki hibázhat, és hibázik is..."

Az a szegény sofőr VÉLETLENÜL hibázott kategória lenne, ha valaki országúton 90 helyett 150-nel megy és ledudálja azt aki "csak" 100-110-zel hajlandó nyomni?!

Az, aki totálisan szánt szándékkal megy át a piros jelzésen?

Aki dupla záróvonalnál előzni tilos táblánál, beláthatatlan kanyar előtt próba szerencse alapon előz?

Aki a belső sávból index nélkül tükör használata nélkül bevág eléd és kanyarodik jobbra és még neki áll feljebb, hogy hogy mered az ő útját keresztezni?

Aki ledudál, mert lassítani mersz a stop táblás kereszteződésben?

És még sorolhatnánk... Sajnos nem egy-két ilyen esetet tapasztalok, hanem naponta többet is bármerre indulok el.

De ám legyen! Legyen ez a szigorúan szabálykövető kisangyalok kategóriája, akik véletlenül néha-néha hibázgatnak. Akkor tényleg velem van a baj, hogy szánt szándékkel nem "hibázgatok" és nem nyomom a dudát mindenkire és nem anyázok állandóan az autóban ülve és nem csinálok abból élet-halál kérdést, hogy a KRESZ szabályait "véletlenül" durván megszegve mások életét veszélyeztetve nyerjek két másodpercet.

Ezek szerint tényleg velem van a baj... rendben.

2017. jún. 14. 08:40
 23/24 anonim ***** válasza:

utolsó: látom nem érted miről beszélek :D Egyrészt mindig vannak az embernek rossz napjai, fáradt, mérges, depressziós, kialvatlan stb... és akkor NEM TUD maximumon teljesíteni, vagy hirtelen megcsörren a telefon és odakapod a fejed és pont akkor lesz valami... és ezek nem tudatos hibák.

Másrészt itt egy videó ami megmutatja hogy nem lehet SOHA teljesen odafigyelni, mert van ami nem rajtad múlik.

https://www.youtube.com/watch?v=kjajyJEzKGU

Eldurran egy kerék, kikapja a kormányt a kezedből, átmész a szembe sávba, pont jönnek, kész... vagy pont valaki másnak durran el és bejön eléd. Mit csinálsz akkor mégis? Semmit... kösd be magad és imádkozz :D

2017. jún. 14. 12:15
 24/24 anonim ***** válasza:

de pl olyanról is hallottam (fater mesélte, mert ő látta is), hogy egy idős házaspár elég kiszaladt vagy kiugrott egy szarvas, elütötték és az agancsa beleállt a sofőr fejébe... Olyan gyorsan történnek ezek hogy baszhatod ha akár 60-al is mész (akkor meg amúgy te okozol baleset helyzetet, mert másokat előzésre késztetsz + feltartod a forgalmat [ezért buktam már meg anno kresz vizsgán]), nincs idő reagálni.

Volt hogy 85-el mentem autópályán, a lehajtó sávjában dugó volt és egy barom kiugrott hogy előrébb megy kicsit és vissza a sorba, elhúztam a kormányt, épp előzött egy kamion engem és ő is elhúzta a kormányt. De ahogy mondtam egy kis figyelmetlenség, elég egy kis oldalra pillantás és nem látod hogy én elhúzom a kormányt hogy ne öljem meg aki kiugrott elém, és neked megyek. És akkor lehet vitatkozni ki is a hibás, te mert nem figyelsz, én mert elhúztam a kormányt vagy a csávó aki kiugrott. De még sok sok ilyen volt, de ha ezek után is hajtogatod a magad igazát ám legyen, rád hagyom :)

2017. jún. 14. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!