Kinek volt igaza? Szerencsére nem lett baleset. Egy kamion a szembe sávba ment át hogy lekanyarodjon egy mellék utcára. Én mentem a normális sávban, mire a kamion elkezd kanyarodni. Főúton történt, az autóm jó féke mentett meg
persze nekem böfögött valamit. én 50 el mentem, Budapesten belül, ő pedig mögülem kibújt, majd a szembe sávban megállt, és elkezdett bekanyarodni úgy hogy én az úton mentem, nem engedtem be. szembe nem jött senki...
-------------------------
kamion itt áll
-------------------------
én itt haladok->
------------------...----
a pontokkal jelölt részbe akar kanyarodni. Ez egy FŐÚT!
Nem kerek a történet.
"50 el mentem, Budapesten belül, ő pedig mögülem kibújt, majd a szembe sávban megállt, és elkezdett bekanyarodni"
Mögüled kibújt, tehát eleve mögötted volt.
A szembe sávban megállt, miközben te mentél tovább ötvennel.
MAjd ezután elkezdett bekanyarodni, miközben te már ki tudja hol jártál.
Ha végig mögötted volt, és még meg is állt, hogy tudott eléd kerülni? Teleportált?
Te voltál a hibás, jobbról nem előzünk, pláne olyan járművet, ami jelzi a bekanyarodási szándékát.
Tudom, úgy fogsz emlékezni, hogy nem is indexelt.
Ha csattantok, téged meszelnek el a rendőrök.
ezen az úton történt, bár nem biztos hogy ennél az utcánál. [link]
jobb oldalt haladtam, ő meg beállt a baloldali szembe sávba....
remélem így már megérted. Bár a fene tudja, lehet te is egy *ú**agyú kamion sofőr vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!