Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy autót,...

Szeretnék venni egy autót, lehetőleg valami kis autó legyen. Tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy kis autó legyen de ne 2 személyes.200000ft vagy nagyon max 300000ért tudjak venni használtan.Sajnos a szüleim nem tudnak belefizetni szóval nekem kell megvenni ezért nem lehet 300ezernél drágább.

2017. jún. 9. 10:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

En ezeket neztem

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jún. 9. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Én személy szerint a legelsőre beszélnének rá, az ezüst Matizra, a ráadásul a legfiatalabb is, a 2003-as évjárat az teljesen jó.

A Twingokat azért nem ajánlanám, mivel a 2016-os Használtautó katalógus szerint valóságos hibaforrások!

A Matiz jóval megbízhatóbb, sőt teljesen az! Máig divatos, jó, a Twingo is az, meg keveset fogyaszt, de ezzel kifogytak az erényei kb. ...

Egyszóval, a Matizt vedd szerintem. AMondjuk az aranyszínű sem olyan vészesen öreg, de az ezüst színű már egy ráncfelvarrott (facelift) példány...

2017. jún. 9. 16:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Na okes koszonom szepen hatha meg lesz meg par honap mulva is :D azert ha valaki tud ilyesmi arban ilyen vag ehhez hasonlot legyszi kuldjetek el.koszike
2017. jún. 9. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!