Második autónak, lehetőleg hátsókerekes milyen jöhetne szóba?
Mármint mire kell egyáltalán?
Tönkrevágni a természetet? Mert akkor vegyél inkább egy Samurai-t, a Ladákkal csak szívni fogsz
Ha jól olvasom, egy 3.literes luxus Saab mellett, semmi más nem hiányzik az életedből, mint beruházni egy "anonim" Ladára?
...van egy ízlésed.. ;)
Utolsónak: Jól érted,ez pontosan így van. Azt sajnálom nyúzni,persze szoktam vele autóutakon menni gyorsan olykor, de más az érzet. Egyszerüen sajnálom zúzni.
Igen, pl ahol lakunk van sok erdei-féle út, de nem annyira vészes emelkedők rgo nem feltétlen kell oda Niva, Samurai. 100-120 körül néztem ,egész vállalható 1.3asok vannak már 2105-ből. És még utoljára is leírom: zúzni kell. (De nem kitaposni a lelkét,csak gurulgatni, + főleg hóban, esőben mivel hátsó hajtás)
Csak nekem tűnik fel ez a paradoxon tenger ami a kérdésből,meg a kérdező kommentjeiből árad?!?!
-"zúzni kell" DE "De nem kitaposni a lelkét,csak gurulgatni".....
-"nullpapíros kell" DE "Amit megnezek az muszakis,"......
Szóval jó lenne eldönteni hogy mit is akarsz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!