Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Második autónak, lehetőleg...

Második autónak, lehetőleg hátsókerekes milyen jöhetne szóba?

Figyelt kérdés
Van egy Saab-om nagy 3L benzines V hengeres. E mellé szeretnék egy 2. autót, Nullpapírosat. Lada, Sierra ,ezek jöhetnek szóba? Esetleg vélemény valakinek? (+ Akár Niva erdőbe) 2-300 ezerért kellene. Hétvégente használnám,fogyasztás mindegy. Érdemes 'beruházni' egyre? Köszi előre is

2015. nov. 9. 21:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Lada
2015. nov. 9. 22:34
 2/20 A kérdező kommentje:
Megyek megnézek egyet a héten, egész korrektnek tűnik. 125.000ért , nem messze tőlünk. Ha tetszik elhozom.Egyszer élünk. Telefont veszünk ennyiért manapság, nem ezen múlik az öröm :)
2015. nov. 9. 23:41
 3/20 anonim ***** válasza:

Mármint mire kell egyáltalán?

Tönkrevágni a természetet? Mert akkor vegyél inkább egy Samurai-t, a Ladákkal csak szívni fogsz

2015. nov. 10. 07:32
 4/20 anonim ***** válasza:
Tényleg jó lenne tudni mire kellene,mert említed,hogy "nullpapíros" kell...magyarul a közúti használat kizárva.......akkor ezek szerint a határba csapatni kell??!!mert ott a sierra/lada egyik sem hiszem hogy túl sokáig fogja bírni......oda akkor tényleg niva/samurai vagy valamilyen terepjáró kéne
2015. nov. 10. 09:16
 5/20 veterán vas ***** válasza:

Ha jól olvasom, egy 3.literes luxus Saab mellett, semmi más nem hiányzik az életedből, mint beruházni egy "anonim" Ladára?

...van egy ízlésed.. ;)

2015. nov. 10. 10:18
 6/20 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Jól érted,ez pontosan így van. Azt sajnálom nyúzni,persze szoktam vele autóutakon menni gyorsan olykor, de más az érzet. Egyszerüen sajnálom zúzni.

Igen, pl ahol lakunk van sok erdei-féle út, de nem annyira vészes emelkedők rgo nem feltétlen kell oda Niva, Samurai. 100-120 körül néztem ,egész vállalható 1.3asok vannak már 2105-ből. És még utoljára is leírom: zúzni kell. (De nem kitaposni a lelkét,csak gurulgatni, + főleg hóban, esőben mivel hátsó hajtás)

2015. nov. 10. 20:04
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze a bruttó 65 lóerős ladával zúzni:D
2015. nov. 11. 06:51
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen árba van a Fiat Panda 4x4 , de szerintem ezekre az utakra tökéletes. Szerintem olyan 300 körül mozognak, kb olyan régi mint a lada, de még mindig kevesebbet kell szervizelni, és a fogyasztása is kevesebb. Egy Lada simán zabál 10-12 fölött, főleg ilyen utakon.
2015. nov. 11. 08:45
 9/20 A kérdező kommentje:
A Saab-om is eszik 10-et vegyesben lazán, már megszoktam a fogyasztást. Tőlem ehet 20litert is a Lada. Havi 1-2x használva bőven nem izgat. Amit megnezek az muszakis, uzemkepes.
2015. nov. 11. 10:58
 10/20 anonim ***** válasza:

Csak nekem tűnik fel ez a paradoxon tenger ami a kérdésből,meg a kérdező kommentjeiből árad?!?!

-"zúzni kell" DE "De nem kitaposni a lelkét,csak gurulgatni".....

-"nullpapíros kell" DE "Amit megnezek az muszakis,"......

Szóval jó lenne eldönteni hogy mit is akarsz.....

2015. nov. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!