Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Második autónak, lehetőleg...

Második autónak, lehetőleg hátsókerekes milyen jöhetne szóba?

Figyelt kérdés
Van egy Saab-om nagy 3L benzines V hengeres. E mellé szeretnék egy 2. autót, Nullpapírosat. Lada, Sierra ,ezek jöhetnek szóba? Esetleg vélemény valakinek? (+ Akár Niva erdőbe) 2-300 ezerért kellene. Hétvégente használnám,fogyasztás mindegy. Érdemes 'beruházni' egyre? Köszi előre is

2015. nov. 9. 21:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen ez így annak hangzott valóban:) De arról mit tehetek,hogy amit nézek az éppen le van vizsgáztatva? Attól még kivonatom a forgalomból ha az enyém lesz. A zúzásról meg azért írtam így,mert hóban/esőben szeretném 'zúzni',de a többi használatkor azért normálisan mennék vele. Mivel a Lada egy romhalmaz,és mindíg is az volt,ezért nem érdemes padlón menni vele
2015. nov. 11. 15:36
 12/20 anonim ***** válasza:

Ja hogy majd te kivonatod....aha....mondjuk ehhez azért nem ártana tisztában lenni azzal,hogy nem úhy megy már ez a dolog,hogy "vonjuk ki okosba",te megkapod a bontós papírt a roncs meg nálad marad!!Majd nézz utána és rájössz!

"A zúzásról meg azért írtam így,mert hóban/esőben szeretném 'zúzni',de a többi használatkor azért normálisan mennék vele"....ezt tovabbra sem értem,azt hittem normális menésre a saabot tartod...

"Mivel a Lada egy romhalmaz,és mindíg is az volt,ezért nem érdemes padlón menni vele

"......akkkr hogy akarod zúzni?!

2015. nov. 11. 16:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Sajnálatos dolog,hogy akartam egy fos Ladát szétnyúzni,de mindenféle adók kellenek rá,hogy hozzám kerüljön- és még így sem lenne a nevemen .. A Saabot napi használatra tartom. De így már el is ment a kedvem a ladától. Csak eladtam egy jó állapotú motort,amivel mászkáltam erdőben és hiányzik. E helyett lett volna egy másik alternativa,de így ezek után nincs kedvem
2015. nov. 12. 00:00
 14/20 veterán vas ***** válasza:

Bizony-bizony egy igazi Saab-kímélő tulajdonos már csak ilyen!

Az ember kinéz magának egy autót, kifizeti, átíratja, megcsináltatja az eredetiség vizsgálatot, befizeti a biztosítást, stb. stb, csupán azért, hogy aztán kedvére kivonassa a forgalomból. Aztán -amikor mindezt elintézte- akkor elindul vele csapatni, tökön/dinnyén/veteményen át, amúgy "illegálisan".

Logikus nem? :D

2015. nov. 12. 14:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez már megint az elmeroggyant pistike, aki most újabban a ladára gerjed. :D Valaki mindig beveszi az ökörségeit, gondolom most is jól szórakozik.
2015. nov. 12. 21:16
 16/20 A kérdező kommentje:
remekül,köszönöm :) először tényleg komolyan gondoltam,de ezek a ladák soha semmilyen körülmények között nem voltak jó autók.."aaa ezek még mindig elmennek,pedig milyen régiek" blabla, ez egy mítosz. Semmivel nem mennek el jobban/szebben mint bármelyik ennyi idős szar. Akkor már inkább egy W124 Benz,csak abból jót nem találni itthon millió alatt...
2015. nov. 13. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát most már én is egyre biztosabb vagyok,hogy a kérdező vagy trollkodik vagy valami tényleg nincs rendben fejben!!

Indultunk a nullpapíros Ladától ami zúzni kell...majd talált egy papírosat,amit majd ő kivon a forgalomból,és csak néha zúzza,mert amúgy csak kíméletesen járna vele...de amúgy a lada egy szar...inkább nem is kell...már meg a 124-es merciknél járunk.....

2015. nov. 13. 12:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Ezt hívják szuggeszciónak amit te csinálsz itt épp. Megpróbálod befeketíteni a szövegemet.. Mi a gond abban ha beleraktam egy másik fajta autót a topikba? Te magyar :)
2015. nov. 14. 13:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Figyelj csak,tőlem azt csinálsz amit akarsz,olyan hátsókerekeat veszel amilyen neked tetszik...csak minket kímélj már meg akkor ettől a szellemi környezetszennyezéstől
2015. nov. 14. 14:45
 20/20 veterán vas ***** válasza:
100%

Ezek után már csak azt lenne jó tudni, hogy a kérdező tényleg egy 3literes Saab tulajdonosa? Vagy egyáltalán van-e valamilyen autója?

Bár az is lehet, hogy számára még a jogosítvány is csak egy vágyálom........ ;)

2015. nov. 14. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!