Második autónak, lehetőleg hátsókerekes milyen jöhetne szóba?
Ja hogy majd te kivonatod....aha....mondjuk ehhez azért nem ártana tisztában lenni azzal,hogy nem úhy megy már ez a dolog,hogy "vonjuk ki okosba",te megkapod a bontós papírt a roncs meg nálad marad!!Majd nézz utána és rájössz!
"A zúzásról meg azért írtam így,mert hóban/esőben szeretném 'zúzni',de a többi használatkor azért normálisan mennék vele"....ezt tovabbra sem értem,azt hittem normális menésre a saabot tartod...
"Mivel a Lada egy romhalmaz,és mindíg is az volt,ezért nem érdemes padlón menni vele
"......akkkr hogy akarod zúzni?!
Bizony-bizony egy igazi Saab-kímélő tulajdonos már csak ilyen!
Az ember kinéz magának egy autót, kifizeti, átíratja, megcsináltatja az eredetiség vizsgálatot, befizeti a biztosítást, stb. stb, csupán azért, hogy aztán kedvére kivonassa a forgalomból. Aztán -amikor mindezt elintézte- akkor elindul vele csapatni, tökön/dinnyén/veteményen át, amúgy "illegálisan".
Logikus nem? :D
Hát most már én is egyre biztosabb vagyok,hogy a kérdező vagy trollkodik vagy valami tényleg nincs rendben fejben!!
Indultunk a nullpapíros Ladától ami zúzni kell...majd talált egy papírosat,amit majd ő kivon a forgalomból,és csak néha zúzza,mert amúgy csak kíméletesen járna vele...de amúgy a lada egy szar...inkább nem is kell...már meg a 124-es merciknél járunk.....
Ezek után már csak azt lenne jó tudni, hogy a kérdező tényleg egy 3literes Saab tulajdonosa? Vagy egyáltalán van-e valamilyen autója?
Bár az is lehet, hogy számára még a jogosítvány is csak egy vágyálom........ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!