Van Magyarországon, lehetőleg dunántúlon ilyen "tuning"műhely?
Figyelt kérdés
Egy régi "kocka" suzuki swift-ről lenne szó, 1.3-as motorral, és roncsderbi autót szeretnék nelőle, ami kéne:
Áramtalanító kapcsoló beépítése, bukócső beépítése, állítható sportülés, szélvédő és vezetőoldali ülés helyére rács, ablak helyett, ajtók behegesztése, utasoldali első ajtó tetejének a levágása, a könyebb kiszállás érdekében, kisebb teljesítménytuning, meg pár dolog, hogy a morsz szabványnak megfeleljen.
2015. szept. 27. 10:06
1/2 A kérdező kommentje:
Erre a műhelyre gondoltam, de ez csak maga épít autókat, vagy át is alakít? Nekem megtudnák csinálni a swift-ből a roncsderbi autót?
2015. szept. 27. 10:07
2/2 anonim válasza:
Valószínüleg az egész országban nincs olyan hely,ahol mindezt így egybe megcsinálnák neked.....lakatos/elektromos stb munka mind egy helyen,úgy hogy mé bizonyos dolgokat rendelni/venni kell hozzá....aminek aztán szabványnak is meg kell felelni....mindezt egy régi,nem is túl ismert kocsival......én biztosan nem kezdenék bele,de te tudod!Elég pénznyelő szagú a projekt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!