Szerintetek ilyen korrózió mellett merjek szállítani 4 embert a kocsival?
Figyelt kérdés
Ilyen az alja a Suzukinak.... szinte lesápadtam mikor megtudtam. Mennénk kirándulni le van szervezve a dolog, de én így nem tudom, hogy el merjek e indulni. Kiszakad út közben és kiesik valaki, vagy menet közben irányíthatatlan lesz a kocsi és pufff.
Szerintetek?
Amúgy már intéztem, hónap végén megy karosszériáshoz... kell a kocsi hisz motorikusan nagyon jó.
Azért írtam oda a 4 ember mert súly viszonyítási alap, hogy kibírja e a 4 főt.
2017. jún. 7. 20:22
1/8 anonim válasza:
Mindenképp vastagtalpú cipőben ültesd be őket.
2/8 anonim válasza:
Te, kettétörni nem fog az autó, attól ne félj, de ez az autó már menthetetlen. Meg gondolj arra, hogy neadjisten egy kisebb balesetbe kerültök. Morzsákra esne az autó.
3/8 A kérdező kommentje:
Megy karosszériáshoz... elvállalta, igaz drága, de elvállalta.
2017. jún. 7. 20:56
4/8 anonim válasza:
Jobban megérné venni egy másikat ezt meg bontóba adni, mint megcsinálni...
5/8 A kérdező kommentje:
Nem éri meg... motor fel lett újítva, váltó kiváló, igazán az érdekel, hogy be merjem e vállalni az utat, hó végére van időpontom szerelőhöz...
2017. jún. 7. 21:29
6/8 anonim válasza:
Pedig igazuk van. Ebből már nem lesz parádés kocsi, most behegeszteted ezeket, 2 év múlva kétszer ennyi lesz rajta. Kútba dobott pénz nagyobb összeget rákölteni.
Amúgy valószínűleg kibírja, nem tegnap óta ilyen, jó ideje így használod, csak eddig nem tudtál róla.
7/8 anonim válasza:
Erre a kocsira egy fillert is kar kolteni....hiaba a jo motor valto meg akarmi....ezt ugy hivjak menthetetlen!En már előre rosszul vagyok a gondolattól,hogy mi fog itt még előjönni ha ezt a vasoxid fészket megbontják!Gyakorlatilag a (normális) lakatolas arabol lehet venni egy masik swiftet!
8/8 anonim válasza:
Igen, régi autóknál tipikus dilemma és gond az, hogy műszakilag hiába tökéletes az autó, ha a kasztni szar. Nagy hiba volt pénzt ölni a motorjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!