Bmw 320i (sor6) automata mennyibe kerül manuálisra csinálni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 19:58
1/14 anonim válasza:
Nála érdeklődj, csinált már jópár átalakítást.
2/14 anonim válasza:
Ki az a hülye aki ezért pénzt ad ki?
3/14 crudy válasza:
Barki akinek egy jo allapotu 320i manual kell de a magyar hugytocsak kozott keptelen talalni egyet de sikerult kifognia egyet ami szep de automata.
4/14 A kérdező kommentje:
Így van köszönöm
2017. jún. 6. 20:26
5/14 crudy válasza:
Egyebkent sajnos jobban jartal volna ha behozol kulfoldrol egy manualt. Irgalmatlan macera de a papirozas olcsobb lett volna. Egy uj valto 150tol folfele van, nem zsir uj persze de jo allapotu, kardan 25 kuplung szett 80 sallangok 20 papirok nem veszesek csak felesleges ezresek, uj muszaki de azt nem szamolom bele mert valamikor ugyis kell.
6/14 anonim válasza:
Crudy, ezek kissé azért vad árak. Bár nem tudjuk, hogy melyik szériáról van szó. E36-E46 esetén egy sima 5-ös váltó 50 körül megvan. 160-ért már E36-ra alakított hatsebességes váltót láttam. Kuplungszett 35-40ezer Ft újan, márkásban. Igaz, egy lendkereket is kell venni, de ezek elég sokat bírnak, egy jó bontott szintén megfelelhet a célnak. A munkadíj kérdéses, még nem csináltattam ilyet.
Ha régebbi, mondjuk E36 típusról van szó, akkor már kint sem igazán találsz jót. Arra meg az adminisztrációs költség húzós. Állapottól függően megérheti egy ilyen átalakítás.
7/14 crudy válasza:
Igaz, en csak e46ban gondolkodtam. Az enyembe egy kuplungszett unixnal 80 penz :/ . Lendkereket meg munkadijat nem is szamoltam. A valtot meg azert lottem tul mert ha nincs lehetoseg a szetbontasara vetel elott akkor iszonyat zsakbamacska. Nemreg egy hatosan lattam 150ert de arra mar garanciat is adtak. Ha en ilyenbe gondolkodnek a zsebembe nyulnek. Hala az egnen h eszembe se jut.
8/14 anonim válasza:
Ugye nem vagy képes teljes áron vásárolni az unixnál? :) Szinte mindenkinek akad ismerőse, akinek van 40-50%-a. De egyik nap bementem a Bárdiba, és a két szép szememért adtak 10% kedvezményt. Amúgy meg több webshop van, ahol kb. 30%-os kedvezményt adnak a listaárakból. Kíváncsiságból megnéztem, egy 330i kuplungot bárki megvehet 58600 Ft-ért (Sachs).
9/14 crudy válasza:
Eddig volt ismeros. Ketto is. Most mar egy sincs ugyhogy mondhatjuk h ketsegbe vagyok esve mivel olaj es szurok illetve kardan csere elott allok. Unixnal a sachs 90 ezer, a kuplung keszlet. Bar mivel az pont nem kell igy bardinal, kovacsnal meg se neztem de ha ekkora a kulonbseg akkor azt hiszem nem kerdes. Megvillantom a szemeimet meg felhuzom a nadragom szarat hatha a irdatlan szoros labam idomaiert es a hab testemert talan kapot egy 15%ot. Koszi a tippet :)
10/14 anonim válasza:
Kovácsnál néztem én is. Kb. 30%-kal olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!