Mennyibe kerülne egy ilyen automata váltós autó manuálisra való átalakítása? És mit kell cserélni?
Autótól függ, de a lényeg, hogy anyagilag sem éri meg, mert százezres tételekről van szó, ami egy drága masinánál lehet milliós is....
A 30ezrest nem tudom hogy képzeled, viccesen kevés, annyiból még egy Swiftet sem alakítanál át.
Kicseréled a váltót, a manuálishoz kell még a komplett kuplung, s hozzá a pedál.
Kell még egy programozó aki a központi számítógépbe beírja a megfelelő utasításokat.
Plusz még jónéhány buktató után, ha sikerült az átalakítás, le kellene műszakiztatni az autót, aminek sikere kétséges (benne van a forgalmiban a váltó típusa)
Kuplungszerkezet, váltó, féltengelyek, pedálsor, bowdenek, műszeregység, váltórudazat, a mellette lévő box és ecu megvásárlása után már kezdesz egyenesbe kerülni szerintem. Legalábbis ha nem immobiliseres...
Ezeket kicseréled, kicsit kábelezel, egy csomó beállítás, stb. Én inkább gyárilag kéziset vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!