Vw golf 5 vagy audi a3?
audi 2.0 pd tdi 200,000 km folott behozott 2006
vw 1.4 55kw 75 le, 96 000 km, 2006, itteni
melyiket vennetek a ketto kozul, ha szinte 1 arban vannak. nem sztadara
Személyes vélemény!
Én az Audi-t. Golf 5 nem tetszik. És kb. ennyi amiért választanám. A3-ba DSG váltó van, így a multitronicra se lehet fogni. Max az olajpumpa hajtás miatt lehet kicsit drágább az Audi.
Én egyiket se venném meg.
Gondolom városba esetleg külvárosba kéne, oda meg felesleges a dízel. Én amúgy is utálom.
Az 1.4 meg egy gyenge vicc, de olcsóbb fenntartani.
Azért az a szinte egy árban inkább egy 500e ft különbség alsóhangon van a két autó között.
1. 2.0pd-t csak motorkód alapján szabad venni (BKD 2.0pd 140ps no dpf)
2. 1.4-es motor az a vicc kategória
Ergó én egyiket se, de ha választani kellene akkor golf5 1.9pd ~1,6misiért.
Én is a 2 közül választottam, Golf 5 lett. Bevallom, hogy alap felszereltséggel lehet nem kéne a Golf, de kifogtam egy szép példányt sportüléssel stb.
A 2.0 pd egy hulladék véleményem szerint, ismerősöm autója okádja a kormot, nincs chip, és még csak nem is az elkerülendő motorkódok között van az övé.
Az A3 nem a 185 centimnek való, ott elég szűkös a hely hátul, mivel nagyobb a csomagtartó. A Golfban simán beülök magam mögé.
Golfból ugyanannyiért sokkal nagyobb felszereltségűt kapsz, haveroméból egy csomó minden hiányzik, ami az enyémben van, de hát ő legalább elmondhatja, hogy ott a 4 karika. Kinek mi a fontosabb. Beltéri minőségben nem vettem észre különbséget, sőt, az A3 könyöklője undorító módon van kivitelezve, a kézifék minden behúzáskor beleakad.
Jó a Golf, de 1.4-gyel nekem nem kéne. Nem fogyaszt kevesebbet az 1.6-nál, de legalább nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!