Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw golf 5 vagy audi a3?

Vw golf 5 vagy audi a3?

Figyelt kérdés

audi 2.0 pd tdi 200,000 km folott behozott 2006

vw 1.4 55kw 75 le, 96 000 km, 2006, itteni

melyiket vennetek a ketto kozul, ha szinte 1 arban vannak. nem sztadara

2017. jún. 4. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Személyes vélemény!

Én az Audi-t. Golf 5 nem tetszik. És kb. ennyi amiért választanám. A3-ba DSG váltó van, így a multitronicra se lehet fogni. Max az olajpumpa hajtás miatt lehet kicsit drágább az Audi.

2017. jún. 4. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Én egyiket se venném meg.

Gondolom városba esetleg külvárosba kéne, oda meg felesleges a dízel. Én amúgy is utálom.

Az 1.4 meg egy gyenge vicc, de olcsóbb fenntartani.

2017. jún. 4. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért az a szinte egy árban inkább egy 500e ft különbség alsóhangon van a két autó között.

1. 2.0pd-t csak motorkód alapján szabad venni (BKD 2.0pd 140ps no dpf)

2. 1.4-es motor az a vicc kategória

Ergó én egyiket se, de ha választani kellene akkor golf5 1.9pd ~1,6misiért.

2017. jún. 4. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is a 2 közül választottam, Golf 5 lett. Bevallom, hogy alap felszereltséggel lehet nem kéne a Golf, de kifogtam egy szép példányt sportüléssel stb.

A 2.0 pd egy hulladék véleményem szerint, ismerősöm autója okádja a kormot, nincs chip, és még csak nem is az elkerülendő motorkódok között van az övé.

Az A3 nem a 185 centimnek való, ott elég szűkös a hely hátul, mivel nagyobb a csomagtartó. A Golfban simán beülök magam mögé.

Golfból ugyanannyiért sokkal nagyobb felszereltségűt kapsz, haveroméból egy csomó minden hiányzik, ami az enyémben van, de hát ő legalább elmondhatja, hogy ott a 4 karika. Kinek mi a fontosabb. Beltéri minőségben nem vettem észre különbséget, sőt, az A3 könyöklője undorító módon van kivitelezve, a kézifék minden behúzáskor beleakad.

Jó a Golf, de 1.4-gyel nekem nem kéne. Nem fogyaszt kevesebbet az 1.6-nál, de legalább nem megy.

2017. jún. 4. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
140 2.0 PDTDI vs. 1.4 benzin 75 lóval, amivel köztudott, hogy jóformán el sem tud indulni a Golf.
2017. jún. 4. 20:54
 6/8 A kérdező kommentje:
amugy van 2000€ kulombseg nehany 5. golf kozott.. ezt nem ertem. Pl. szinte ugyan az mint az 5000€ amik mennek. MOst erdemes a legaljarol venni ? vagy inkabb az 5000 kategoriat nezzem? (bar ott is belefoghatok egy rosszba,de megsem ertem hogy miert van ekkora szoras az arban)
2017. jún. 4. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehetőség szerint egyiket sem, 2.0 pd tdi-be nagyon bele lehet nyúlni (problémás lehet motorikusan). 1.4-es 75 le-vel nagyon kevés egy ilyen nehéz autóhoz (ha jól sejtem, valahol 1300-1400 kg körül van önsúlya). Viszonyításképpen mk1-es Toledóm volt 75 le, aminek éppen egy tonnát sem érte el az önsúlya. Golf 5-höz, minimum az 1.6MPI 102 le, az éppen elég a midennapi közlekedéshez.
2017. jún. 5. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Van szórás az árban minden típusnál. Valaki 1.2 millióért veszi meg, én 2-t fizettem érte. Meg kell fizetni, hogy első tulajdonostól veszem az autót kevés kilométerrel, nem kereskedésből, magas felszereltséggel. Ha hosszú időre tervezel társat(nekem nem csak használati eszköz) venni, akkor én nem sz*rakodnék a széthajtott példányokkal. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem adhatnak rosszat drágán.
2017. jún. 5. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!