Audi A3 vagy Vw golf 4?
Ha csak a kettő közül lehetne választani, akkor Golf 4. Abban sincs sok hely hátul, de valamivel több, mint az A3-ban. Részben ezért álltam el a vásárlástól, amikor A3-mat néztem. Beállítottam magamnak az ülést, és a háttámla meg a hátsó ülés között 5 centi hely volt.(180 centi vagyok) Ha sosem ülnek mögötted, akkor ez nem nagy baj, de amúgy igen. De már csak azért se venném meg egyiket se, mert nem nagyon lehet normális állapotút találni.
Ha A3-ról és Golfról van szó, akkor is a Golfot választanám, ha a legújabb modellekből kéne válogatni. A régi A3-nak úgyis olyan elcseszett hátulja van.
Ha sedanról vagy kombiról van szó, akkor viszont az Audik jobbak, de ha régebbi modellekről van szó, akkor azt észrevenni, hogy az Audinak sokkal jobb a futóműve.
A 8l-nek viszont elég hajós feelingje van, ha nem sportfutómű van alatta, akkor ilyen kanyarodáskor leér a tükör az aszfalthoz érzés.
Ugyanaz a motor, még a motorkód is egyezik. Nyilván az Audihoz minden egyéb alkatrész picit drágább a prémium felér miatt, de ennyi idős autónál ez jelentéktelen, úgyis mindenből bontottat vagy utángyártottat veszel.
Azt vedd, amelyik jobban tetszik, tök mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!