Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok terepre?

Milyen autót ajánlotok terepre?

Figyelt kérdés

Apámnak kell egy olcsó, fenntartható verda az erdőre mert erdész és a mostani kis 990cc-s Daihatsu nem épp erre való. Nézegettünk Subaru Forestert,Daihatsu Ferozát , Opel Fronterát de még enm tudtunk dönteni. Valakinek valami tippje hogy mit érdemes venni ? Ja és max 700K értékben :)

Válaszokat előre is köszi!

2017. jan. 28. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én régebben hasonló célokra egy Lada Nivát használtam. 10 évig volt meg, egyszer sem hagyott ott sehol, a javításra költött összeg nem volt magasabb egy sima utcai autóénál. Egyszóval nekem bevált.
2017. jan. 28. 21:41
 2/16 A kérdező kommentje:
És fogysztás szempontjából?
2017. jan. 28. 21:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A Lada Niva nem egy takarékos, gazdaságos autó, ha csak a fogyasztását nézed, de a "városi terepjárókkal" szemben valóban terepjáró.
2017. jan. 28. 21:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem kell tökig érő sárban elmennie csak ne akadjon fent a kissebb nagyobb bukkanókon , fogyasztás is fontos szempont
2017. jan. 28. 21:50
 5/16 anonim ***** válasza:
Mazda Tribute
2017. jan. 28. 21:57
 6/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg 700ezerért milyen Subarut, Daihatsut lehet venni... azokra rövid idő alatt rákölthetitek pluszban még egyszer a vételárát.

Nem lenne rossz választás, csak a használható darabokat nem annyiért adják.

Lentebb kell adni az igényeket, annyi pénzből még a Suzuki Ignis is jelölt lehet.

2017. jan. 28. 22:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Mitsubishi Pajero, az rendes terepjáró, és ha kell, személyautónak sem utolsó. Fogyasztás megvan 8-10 literből, terepen is egész takarékos (dízelről beszélek természetesen).
2017. jan. 28. 22:42
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem 700k nem igazán elég erre. Ha tényleg csak ennyi a keret a Lada Niva jó választás, lehet találni jó állapotú darabokat. Egyébként én Suzuki Jimny-t ajánlanám, legendásan jó terepjáró.
2017. jan. 28. 23:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Régi Vitara. Egy közepes állapotú talán kijön ennyiből.
2017. jan. 28. 23:34
 10/16 anonim ***** válasza:

"Nem kell tökig érő sárban elmennie csak ne akadjon fent a kissebb nagyobb bukkanókon"

Ezt azért sikerült értelmezni néhány embernek?

Nem dagonyázni akar vele,nem kell ide Niva vagy Patrol vagy Jimmy,hanem egy értelmes hasmagasságú SUV,lehetőleg zárható osztóművel,ha alapból viszkós.

Fel kéne fogni már,hogy aki alapvetően műúton közlekedik,de néha kisebb nagyobb terepekre kényszerül,az nem fog egy fapados terepjárót venni,ami rémálom aszfalton.

Forester egyébként jó választás.

2017. jan. 28. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!