Autó eladásnál nálatok mik voltak a legnevetségesebb okok, amik miatt alkudni próbáltak a vevők?
Nálam a nevetséges okok közé tartozik: drága az átírás...
Válasz 1. : nekem is drága volt...
Válasz 2. : azt a pénzt nem nekem fizeted, mi közöm hozzá? :-)
Nálam arra hivatkozott valaki hogy 200km-ről jönne és a 410-ért hirdetett kocsimat kp-ban 300ért megvenné(amúgy volt jó pár 300as ajánlat amit látatlanba mondtak a kocsira).
Mondom hogy ki van zárva hogy annyiért odaadjam. Azt mondta hogy akkor lehet hirdetni de ha el is akarom adni akkor ő 300at ad.
Vki más megvette 5 nap múlva 360ért...
Igazából egy ember volt aki midnenfélét összehadovált.
Törve volt, mert új a hűtőventillátor, mondtam, hogy csapágyas volt, cseréltem. Rohad a kocsi, az emelési pontoknál ahol az emelő hozzáér felületi rozsda már volt, de simán kézzel lecsiszolható lett volna. A harmadik már nem is tudom mi volt, arra már nem is figyeltem. Az ilyen nem is komoly vevő, csak játssza az agyát.
Édesapám öreg -egyébként nagyon megkímélt- elsőgazdás 2105-ét, kivittem a szabadpiacra.
Még le sem állítom a motort, már is jön a gangeszparti, az asszonnyal, indul a nagy monológ:
-"látommá eladod, mer' törvevót. de nem baj megoldom, adok érte 100-at.
én: kétszázharminc.
-Hát de még a diffi is zúg, meg kidobja a kettest. nemér ez nyócvanat se.
én: sose ültél benne, honnan veszed?
-Na hát kipróbáljuk ki, biztos van egy csomó baja.
én: na figyelj, megmondom a tutit: sz@rrá volt törve, minden része döglődik, különben is lopott autó, én csak árulom.
-Jáj ez a csávó, hát mennyünk innen Margit! ;)
Félóra múlva megvette egy európai 200-ért, azóta is használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!