Nektek volt már valamilyen érdekes élményetek a MÁV vonatokon? Például próbáltak kirabolni vagy valami.
A fiam jegyvizsgáló. A legtöbb lopást a vonaton a fehér bőrűek követik el. Némelyiküket már ismerik,és figyelik.
A sötét bőrűek nagyon ritkán utaznak a vonatokon.
Amikor nagy terrorkészültség volt és kommandósok járkáltak a vonaton, volt aki ki is pakoltattak.... na Én pont akkor mentem haza kb. 10 karton zárjegy nélküli cigivel.
Voltam kb. 15 éves, így csak továbbmentek, de a melletem lévö kupéban az ürgét kipakoltatták rendesen.
Majd be sz@rtam!
Másik, Vácról hazafelé este 10-kor egy fiatal csörögi újmagyar napbarnított banda, gyakorlatilag szétverte a vonatot már az állomáson. A rendörök nézték egy darabig, majd elmentek.... de ezzel ne legyen vége, hát csörögig öehet még randalírozni eleget.
Belekötöttek mindenkibe, szidtak minket Én meg egy 15 cm-es késsel a kezemben ültem és vártam, hogy mikor támadnak meg.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!