Melyik volt az a film - valamikor a 80-as években ment a magyar tv-ben is - ahol a gonoszt valami sötét ruhás Darth Vader szerű maszkos fickó alakította (de csak fele arcát takarta el)?
Valami csapat harcolt ellene, amelyek közül az egyik olyan hegyes fülű volt (mint a Star Track-es Spock) és villám gyorsan tudott lőni az íjával, a vezetőjüknek meg valami szuper kardja volt talán...
Sajnos többre nem emlékszem.
Talán olasz lehetett a film, és valamilyen ijász volt a címe (?) (de ez közel sem biztos)
Aki ráismer ennyiből az légyszi írja meg a pontos címét!
Köszi!
Ezért a beszólásért kár volt koptatnod az újacskáidat...
Esetleg értelmes válasz valaki mástól? :)
Én csak 33 vok,de tisztán emlékszem erre a fantasyre,pedig gyerekként láttam.
A címe A sólyom-Hawk the Slayer
első vagyok: Gondoltam hogyha nem olyan választ adok AMIBEN LEÍROM A CÍMÉT MERT, MINT MONDTAM NEM TUDTAM MERT CSAK 13 ÉVES VAGYOK, akkor egyből leugatsz. És lehet hogy nem írtam oda, de akkor most utolag odaírom: nem bántásból mondtam csak mondom remélem van olyan aki ezt annak idején (nagyon régen) látta.
Sziasztok
Köszi mindenkinek a segítséget!
Valóban a Sólyom bosszúja volt a film - azóta már le is töltöttem! :)
És bocs "első", akkor félre értettelek. Szavaidból az jött le, hogy csak be akarsz szólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!