Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 3 vagy Toyota Corolla...

Mazda 3 vagy Toyota Corolla családi autónak?

Figyelt kérdés
Új autót szeretnénk, és a Mazda 3 legújabb generáció ja,valamint a Toyota Corolla új generációja van képben. Állítólag a Mazdák inkább sportkocsik, mint utazóautók.. Ebből mi az igazság? A Toyota inkább kényelmes, komfortos autó, a Mazda pedig sport kategória, tehát kevésbé komfortos, kevésbé kényelmes autó akár hosszabb távon is mint egy Corolla? Benzines autót szeretnénk négy fős családnak, két felnőtt két gyerek. Általános használatra.
2017. jún. 3. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod mi a sportkocsi? A Ferrari.
2017. jún. 3. 08:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondanám, hogy sokkal inkább sportos a Mazda menettulajdonságok terén.. Nem is mondom, inkább kérdezem. Nekünk ugyanis sokkal inkább fontos lenne a komfort és a kényelem.. Viszont az új Mazda brutálisan szép.
2017. jún. 3. 10:17
 3/5 crudy ***** válasza:
Akkor inkabb corolla. A ferrari alatt is van termeszetesen sport auto de a mazda nem az. Sportosnak sem mondanam de igen sportosabb mint a toyota. Toyota szerintem kenyelmesebb lesz
2017. jún. 3. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is rákattantam az új Mazdákra:)

Sajnos a mazda 3 elég szűkös, főleg hátul.

Elöl kényelmes, de egy normális pakoló hely nincs benne, csak egy mini kesztyűtartó.

Családinak a 6-os való de az még sokkal drágább.

Corolla vagy Auris sokkal nagyobb és olcsóbb is, nem egy árkategóriában van a Mazda 3-al.

Mi Kia ceedet vettünk végül.

2017. jún. 3. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Ár-érték arányt tekintve a Toyota jobb választásnak tűnik. Sokkal jobb a helykínálata, csomag és utastérben egyaránt, ezért családi autónak biztosan kényelmesebb lenne. Mellette szól még az is, hogy Toyotára nem jellemző a néhány éves korban jelentkező rozsdásodási probléma, ami a Mazdáknál gondot okozott, és nem tudom, hogy a jelenleg futó modelleken a gyártó ezt a hibát ki tudta-e küszöbölni.

Talán ami a Mazda mellet szól, az a szépsége, bár a Corolla és az Auris legújabb generációja is nagyon szépre sikerült.

2017. jún. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!