Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízel Toyota Previáról mi a...

Cobain kérdése:

Dízel Toyota Previáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
7 személyes autót keresek, amit szinte mindig rövid távon (ovi, iskola, bevásárlás, stb.) használnánk. Benzines Corolla Verson gondolkodom, de most megtetszett a Previa is. Milyen gond lehet a kocsival, ha ilyet veszek és így használjuk?

2017. máj. 22. 08:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezekben D4-D motorok vannak, ami kiforrott, és megbízható motor. Induljon hidegen, melegen, ne füstöljön, ne zörögjön, a karosszériát pedig úgy is látod, hogy milyen állapotú, ha nincs rajta rohadás, akkor megveheted bátran. Műszakilag a megszokott Toyota szintet hozza, ha normálisan karban van tartva, akkor nem igazán szokott gond lenni vele.
2017. máj. 22. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Kis távokra felesleges a dízel csak meggyilkolja az ember, jók a Previák de nem ilyen távolságra való a dízel. Én maradnék a Corolla Versonál ha mindenképpen Toyota kell.
2017. máj. 22. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Kettes amit ír, érdemes azt a szempontot is figyelembe venni, én véletlenül elsiklottam felette, de igaza van. Ha viszont mindenképpen Previa, akkor sincs gond, mert van belőle benzines változat!
2017. máj. 22. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy autókereskedő ismerősöm adott el egyet egy helyi lakosnak, aki azóta is nagyon szereti.

Ha nincs széthajtva, nagyon jók ezek a 2.0d4d previák.

2017. máj. 22. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Japan dizelt biztosan nem vennek,foleg nem a fennt emlitett hasznalatra!
2017. máj. 22. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Marcello, miért is?
2017. máj. 22. 11:55
 7/7 anonim válasza:

Nekem ugyanezzel a motorral szerelt Corollam van. Elegedett vagyok vele.

En is Previan gondolkoztam, viszont keves alkatresz van hozza, ezert egy (430000kmt futott) Avensis Verso mellett dontottem, amit kedden szallitanak, termeszetesen D4D motorral. Ehhez jobban talalni alkatreszt.

2017. jún. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!