Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalomba vissza helyezés...

Veina kérdése:

Forgalomba vissza helyezés mennyibe kerül vagy hogyan működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül egy forgalomba helyezés??

Ugyan is úgy jártam, hogy akitől meg vettük a kocsit későn adta oda az adásvételi szerződést és ki csúsztam az időből ami miatt nagyon mérges voltam mert már szóltam neki párszor, hogy kérném szépen a papírt! Na nem ez a lényeg.

Hanem arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe kerülhet a vissza helyeztetés-e.

Amit a kocsiról tudni lehet egy volkswagen 4 golf 1.9 tdi

81 kw-os 2004.01-hótól volt magyar papírokkal forgalomba helyezve. Van egy két apróság amit ki kell cserélni de az nem vészes. Örülnék ha normális kommenteket kapnék mert így is ideges vagyok.

#autó #kocsi #vissza helyezés
2017. jún. 1. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ugyan is úgy jártam, hogy akitől meg vettük a kocsit későn adta oda az adásvételi szerződést és ki csúsztam az időből"

Na ezt hogy sikerult összehozni???hiszen amikor megirtatok az adasvetelit 2 peldany marad nala 2pedig nalad!Nalad vevőnél pont a 2 felső azaz a kézzel irott meg egy indogos!

Na mindegy is.......ezt az autot nem kell sehova sem visszahelyezni,egyszerűen a nevedre iratod aztan kesz!Amiert viszont kicsusztal a 15napbol majd kapsz egy pár ezres büntit azt csókolom.

Ami miatt en jobban aggodnek az a biztositos fedezetlensegi díj.....felteve hogy még azt sem intezted el higy biztositast kössél!

2017. jún. 1. 09:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy ismerőstől vettük meg a kocsit és nem volt mindig otthon munka miatt és neki nem sikerült még tanút találnia. nekem meg félre volt rakva a pénz az átiratára meg minden de addigra mire meg kaptam jött a papír, hogy mi a szitu és így nem tudom pontosan mennyivel kell kiegészítenem az összeget!
2017. jún. 1. 09:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Biztosítás volt a kocsin mert a papírja annak nálunk volt
2017. jún. 1. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!