Forgalomba vissza helyezés mennyibe kerül vagy hogyan működik?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül egy forgalomba helyezés??
Ugyan is úgy jártam, hogy akitől meg vettük a kocsit későn adta oda az adásvételi szerződést és ki csúsztam az időből ami miatt nagyon mérges voltam mert már szóltam neki párszor, hogy kérném szépen a papírt! Na nem ez a lényeg.
Hanem arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe kerülhet a vissza helyeztetés-e.
Amit a kocsiról tudni lehet egy volkswagen 4 golf 1.9 tdi
81 kw-os 2004.01-hótól volt magyar papírokkal forgalomba helyezve. Van egy két apróság amit ki kell cserélni de az nem vészes. Örülnék ha normális kommenteket kapnék mert így is ideges vagyok.
"Ugyan is úgy jártam, hogy akitől meg vettük a kocsit későn adta oda az adásvételi szerződést és ki csúsztam az időből"
Na ezt hogy sikerult összehozni???hiszen amikor megirtatok az adasvetelit 2 peldany marad nala 2pedig nalad!Nalad vevőnél pont a 2 felső azaz a kézzel irott meg egy indogos!
Na mindegy is.......ezt az autot nem kell sehova sem visszahelyezni,egyszerűen a nevedre iratod aztan kesz!Amiert viszont kicsusztal a 15napbol majd kapsz egy pár ezres büntit azt csókolom.
Ami miatt en jobban aggodnek az a biztositos fedezetlensegi díj.....felteve hogy még azt sem intezted el higy biztositast kössél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!