Tényleg 100e Ft+ ha egy magyarországi rendszámú érvényes magyar okmányokkal rendelkező autót veszek?
Mármint az, hogy átírják a nevemre. Ha kivézek egy használt autót aminek a műszaki vizsgája is megvan, és minden okmánya, akkor milyen költségekre kell számítani az autó árán, és a biztosításon felül?
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos ez magyarorszag. Elkell tartani a sok ingyenelo politikust!
230eFt az atirasa egy 22eves kocsinak :(
Ne tegyél fel sablon kérdést és akkor nem kapsz sablon választ! Egyébként pedig azért írtam azt amit, hogy megelőzhessem az elsőt, aki lehurrog. Szívesen.
Az is szegénységi bizonyítványt érdemel egyébként, aki a naponta többször feltett kérdésre sablontól és kötekedéstől eltérő választ vár.
#1 voltam.
És milyen autót mégis?Mert az határozza meg az eredetvizsga árát,az átírási költséget és a helyi adót.
Az átírási költségre van kalkulátor,nem nehéz beírni a google-be,az eredetvizsgánál meg számolj 25-30 ezerrel.
Ha nem pár éves vagy frissen nagyszervizelt autóról van szó,akkor az első szerviz többe lesz mint a papírmunka.
Egyébként nem értem miért nem alap,hogy egy ilyen kérdésnél odaírja hogy milyen autóról van szó.
Értelmes ember szerintem könnyen érzi magától is,hogy más a költsége egy ezres Swift-nek mint egy 6 literes V12-nek az átírásnál is.
Itt ki tudod számolni, hogy mennyi lenne az átírása az adott paraméterekkel rendelkező autónak. Pl egy 22 éves autónak akkor 230e az átírása, ha 310kW (~420LE) a teljesítménye.
408Le vel ha eredetvizsgaval veszed a 230at.
persze ugyan azt a szrros papirt toltik ki.
ADOZOL HA megvetted, forgalombahelyezted, rendszamot kapott, ha atirod, ha forgalomba van, ha muszakiztatod, kamu eredetvigsga, ha tankol es a KOTELEZO bizti, palyamatrica(ha 3kocsid van 3X pedig egy segggedvan) stb....
Roganhabonyvajnaorbanmeszarosszijjjjartoesatobbbi!!!!! Pffffj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!