Le lehet e vizsgáztatni olyan motort amihez csak adásvételi van?
Nem.
Forgalmi
Jármű törzskönyv
Adás-vételi (attól akinek a neve a forgalmiban szerepel)
Ezek nélkül át sem tudod iratni, nem, hogy levizsgáztatni.
Vagy amit vázoltak már (forgalmi, törzskönyv stb) ha volt forgalomban vagy másik lehetőségként (ha még eddig nem helyezte senki forgalomba) a vásárlásról szóló számlát, ami XY nevére szól, aztán adásvételit/adásvételi láncod egészen hozzád.
És ha valamelyik sikerülne véletlenül, akkor még mindig vonatkoznak rá a forgalomba helyezés játékszabályai. Sőt, ha eddig nem lett volna hivatalosan forgalomba helyezve, akkor regisztrációs adó is kell például.
1.-dik válaszoló: Köszönöm szépen!
2.-dik válaszoló: Ez még anno apám használta mint cross motor és jelenleg én is úgy használtam párszol. És ez nem egy ócska vas hanem egy emlék. 20+ éve a mienké
3.-dik válaszoló: Ezt nem tudtam hogy ha volt forgalomban akkor vissza lehet keresni mert igen volt rendszáma. Köszönöm szépen a választ!
Nehéz elhinni, hogy 20 éve a család tulajdonában lévő járműről "valahogy" elkeveredik a rendszám és az összes papír.
/semmi közöm hozzá, de számomra elképzelhetetlen/
"volt rajta rendszám de elkeveredett a papírokal eggyut"
Az izgalmasan hangzik... És akkor gondolom biztosítás nem fizetése miatt kitiltották a forgalomból, visszarakni csak büntetés kifizetése (vagy tulajdonosváltás) mellett lehetne.
És ismert a rendszámkombináció?
Ha igen, akkor azzal, ha nem, akkor a vázszámmal lehet próbálkozni.
És ismert a rendszám? Az alvázszám olvasható?
Ezek közül valamelyikkel lehet kezdeni valamit. De ha egyik se lenne, akkor minek gépeljek bármit? Írd meg melyik adatok vannak meg, aztán majd utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!