Van olyan hogy kettőt kell visszaváltani gyorsításhoz?
Falábúak kedvéért mindig jelzi a Honda, mikor kér le vagy felkapcsolást. Ha haladósabban lépegetek, természetesen nem kéri a következő fokozatot, akár 3-4000.ig is elforog, mire kivillan a jelzés.
Bizonyára jobban értenek hozzá a gyár tervezőmérnökei, hogy mikor kell felkapcsolni, mint egy fórum névtele, képzetlen fotelfizikusai. Bocs, de inkább hiszek nekik, mint a ti folyamatosan mantrázott baromságaitoknak.
Lehet lepontozni... jó volt? Soha jobbat ne érezz!
https://www.youtube.com/watch?v=uFCflWbLrRs
Így dolgozik a Honda mérnökei által behangolt CVT automata váltó intenzív gyorsításnál.
Vajon kell-e visszaváltani, ha éppen 1800 rmp-en gurigázol, majd egy jót előzni akarsz? :D
11# : a főtengely csapágyas autókon nem szokott világítani az olajnyomás lámpa. Erre mondhatsz akármit ez egy tény, általában csörömpölő hang van csak. És hogy ezt honnan tudom??? Idén eddig csak 4 ilyen autót javítottunk, és mindegyik tulajától megkérdeztem, hogyan használja az autóját... csak a tapasztalataimat osztottam meg, nem a tc-ről ollóztam össze. Ezek az autók 4-10 év közöttiek voltak voltak, a számla mindegyik esetben 600000 felett volt!
150000 km-el nem kéne arcoskodni, a legtöbb új autóhoz annyi garancia van. 4-500000 után alkoss majd véleményt.
A néhány éves autók tényleg kérik hogy válts fel alacsony fordulaton, de akkor általában egyenletes sebességgel és egyenletes terheléssel haladnak. dombos környéken biztos nem fogja felajánlani a felváltást...és ehhez enyhe emelkedő is elég.
Még egy apróság: A hozzánk betévedt autósokból talán ha 10-ből 1-nek van valami fogalma az autójáról. pl az elmúlt egy évben nem volt olyan hónap hogy valaki ne tankolt volna rossz üzemanyagot.
És a leggyakoribb eset, bejelentkeznek hibakód olvasásra... és mikor megnézzük a kocsit egyből látjuk, hogy csak olajat akar... ilyen hetente min. egyszer előfordul. A héten eddig csak 2 ilyen egyén volt :)
Hogy lássátok az arányokat naponta átlagosan 25-30 autót javítunk. Hétvégén nem dolgozunk.
7 emelő, ebből kettő 6.5 tonnát tud emelni, 1 futómű állító emelővel, 1 vizsga bázis aknával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!