Manapság ciki a Lada?
Hol érdekel kis csicska gyerekek véleménye, ki az aki ad a szavukra? Mert mi lessz ha te ladával jársz? A kis csirák nem fognak köszöni nem fognak veled barátkozni? Az a szánalmas aki ilyen kis primitiv csicskák szavára ad valamit.
Mindenki azzal közlekedik amivel akar. Én azt nézem hülyének aki egy autóért 3 millió felett kiad.
Pedig nekem lenne rá rendesen, még is egy 19 éves autóval járok. Egyszerüen amikor néha-néha új autóval megyek egy kis 20-21 éves kis ratyi kis köcs gyereknek érzem magam benne. Pedig 39 éves nagydarab hosszúhajú szakálas viking alkat vagyok.
Engem nem cikiztek, de baráti szurkálódásokat azérz kaptam néha. Nem sértésnek volt szánva, így nem is vettem magamra.
Mikor lett másik autóm, öcsémnek akaratam adni az egyébként korrekt állapotú 2107-esünket. Köszönte, nem kéri, nem égeti magát, inkább BKV-zik. Ízlések és pofonok.
Egy kis segítség, hogy olvasható is legyen (nekem nagy nehezen jött csak össze):
Üdv! Köszönöm a válaszokat. Végül kipróbáltam egy felújítottat. Hát, ez nem lassú, ez nem mozdul, nem kanyarodik, 10 litert fogyaszt. Nem tudok semmi jó tulajdonságot említeni. Folyton szerelni kell. Egyik barátom mesélte, azért szakított vele a barátnője, mert nem volt hajlandó normális autóra cserélni a Samaráját. MEGÉRTEM! Bárhol megjelentünk vele, mindenki parasztnak nézett. Azonnal megvertem öcsémet és mondtam, ha valami régi autót akar válasszon olyat, ami nem volt rossz már akkor is, amikor a szalagról lejött. Egy Régi Merci vagy BMW-t(~1980) ajánlottam neki. Arról van véleményetek?
Válaszolva is: rossz autót próbáltál. Először is, azt mondhattad volna, hogy Szamaráról van szó, mert nem olyan mint a Klasszik! Valamiben jobb, valamiben rosszabb.
Nekem 8 évig volt 2103, majd utána 5 évig 2108 (Samara) típusú Ladám. Egyedül a 2103-mal volt egyszer 10 liter feletti fogyasztásom, de akkor 140-es átlaggal jöttem haza Pestről, így érthető is volt a dolog. Normál használat mellet 6,5-7 litert evett 100-on, a Samara úgy fél literrel kevesebbet. Németországban 5,2 liter/100km volt vele a legjobb fogyasztási értékem (autópályán, hátszéllel).
Amit írsz, hogy nem kanyarodik, folyton szerelni kell az arra utal, hogy elég rossz állapotban van már az autó. A gyorsulás az meg olyan, amilyen. Nem versenyautóról van szó.
BMW-ből csak az e30-al van tapasztalatom. Az nekem kimondottan tetszik, jó állapotban bárkinek ajánlanám. De ez az, ha abból is egy szutykot fogsz ki, mint a Samarából, akkor utána azt is szidni fogod. Merciket nem ismerem.
Inkább parasztnak tartsanak mint valami kis újgazdag ratyi gyereknek.
Hihetetlen, hogy valakinek a saját életét, befolyásolni tudja más véleménye. :)
Akkor vegyél egy új autót és a törlesztő részletet fizesd úgy mint a sok hülye. 7-8 éven át még szombat vasárnap is túlórázik vagy alkalmi munkát vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!