Opel Tigra miért női autó? Én fiú vagyok és nyárra hobby autónak szeretném a nissanom mellé, mert élmény hogy letudom szedni a tetejét. De félek hogy kiröhögnek miatta, mert azt mondják női autó.
Mikor a motorteret nézed , diszkréten nézd meg hogy meleg-e a motor, ha igen akkor valószínű füstöl mikor még hideg általában ezt nem figyelik az emberek
viszont van egy videó youtubon amit ha szeretnél belinkelek neked !
Arról szól hogy miket nézz meg egy autón vásárláskor!
Azt hogy le lehet-e vágni a tetejét egy hozzáértő embertől kérdezd :)
https://www.youtube.com/watch?v=Yfsm_62odgY
https://www.youtube.com/watch?v=dPTzNCLz9xw
mind a kettő hasznos lehet
El kell keserítselek: A Tigra alapjában valóban női autó. Ezt a részét megfelelő színválasztással, felnivel, sötétítéssel, és egyéb optikai módszerekkel ellensúlyozhatod.
Motor: hidegen-melegen induljon, ne füstöljön, szép hangja legyen, menjen is rendesen. Ha olajos a blokk oldala, az még nem tragédia, de nézd meg, ahol állni szokott a kocsi, a földön ha olajcseppek, vagy tócsa van, akkor az nem jót jelent.
Kaszni: Ne rohadjon sehol.
Futómű: kerekeket feszegesd meg kézzel, kormányt rángasd meg,kéziféket behúzva löködd meg a kocsit, sebességbe rakva kézifék nélkül ugyanúgy.
De a felsoroltaknál még jobb, ha megkérsz valakit, aki ért hozzá, hogy menjen el veled kocsit nézni.
hát köszönöm a válaszokat. Én okádok a kocka alakú autóktól mint pl az audik nagy része, és nem bírom a hosszú és egyszerű formákat. Pont az fogott meg a kisautóban hogy olyan lekerekített és pofás. Pl még gondolkodom egy peugeot 207 vagy 307-en. azok is nagyon szép autók. gyerekként nekem a vw bogár volt a kedvencem :D
És nem vagyok se nő, se meleg :D
Akkor én a helyedben egy Mazda MX5-öt vennék.
- nem nőies
- sokkal jobb vezetési élmény, mint a Tigránál
- minőségibb összeszerelés
- megbízhatóbb
És az minden, csak nem kockaautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!