Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik jobb a Toyota Yaris...

Melyik jobb a Toyota Yaris vagy Opel Tigra?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 15. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Ez azért két külön típus... A Yaris egy kicsi városi autó, a tigra pedig inkább egy coupé/sportkocsi... Nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt...

Én a Tigrát venném, mert jobban tetszik. A Yaris ettől függetlenül jó, japán autó, magáért beszél. De nem kellene, számomra túl kicsi, és a kasznija sem tetszik.

2017. ápr. 15. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
egyértelműen a Tigra. Kis aranyos, egyben vagány sportkocsi.
2017. ápr. 15. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
21%

a tigra a corsa alapjaira épített modell

egyáltalán nem sportos, és elég sok a baj vele

Yaris sokkal jobb autó

2017. ápr. 15. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Világ vicce: sportkocsi a Tigra:) Az egy Corsa, ahogy írták, se nem sport, se nem jo. Kiscsajok veszik, mint a Ka-t. Ha mar sportos kis kupé, akkor Puma. Az jo kis kocsi. A Yaris viszont jo autó.
2017. ápr. 15. 22:50
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Ha ezt a kettőt kell összehasonlítani, akkor nálam bő három körrel a Yaris nyer.
2017. ápr. 15. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Sportkocsit csak az egyszerűség kedvéért írtam. Nevezhetjük sport coupénak vagy cabrionak is, egyre megy. A lényeg, hogy a Yarissal nem egy kategória. A Corsa alapjait kapta, de attól még nem Corsa. A Yarist jelen esetben a Corsával kellene összehasonlítani, és nem a Tigrával. A Tigra egy kétszemélyes cabrio -modell függvényében-, és nem csak a nők veszik.
2017. ápr. 16. 07:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyébként minőség szempontjából inkább a japán (Toyota), mint a német (Opel). Kinézetre viszont a Tigra a jobb.
2017. ápr. 16. 08:05
 8/12 anonim ***** válasza:
9%

aki korrekt választ adott azoknak 0% ja van

a hülyéket meg nem pontozza le senki

Ez azt mutatja...

Hogy a hülyék ne csak hülyeséget írnak de aki megírja a tutit azt lepontozzák:-D

A Tigra bizony a corsa alapjaira épült, a corsa gyenge motorjaival müködő próblémás kis autó.

Míg a yaris az egyik legjobb, legmegbízhatóbb kis autója.

Aki nem ért hozzá szerintem ne írjon meg ne értékeljen válaszokat:-D

2017. ápr. 16. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Az ész vagy a sziv valasztasa :)

Vegyél Yarist, mert fájni fog a szived annyit kifizetni javitásokra.

De állapotot kell venni ugyebár...

2017. ápr. 16. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem említhető egy lapon a két autó. A Yaris sokkal jobb, mind műszakilag, mind használhatóságát tekintve.

A Tigra jól néz ki, de ezzel fel is soroltam az összes előnyét a Toyotával szemben. Mint írták előttem is, a Tigra nem sportautó, csak kapott egy (1995-ben) divatos kasztnit a B Corsa. Kevésbé megbízható, és eléggé szeret rohadni. Öregebb konstrukció is, mint a Yaris.

Ha a kupé-kabrió Tigrára gondolsz, azt nem ismerem, de ha konkrétabbra vagy kíváncsi, írj évjáratokat is.

2017. máj. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!