Ez azért két külön típus... A Yaris egy kicsi városi autó, a tigra pedig inkább egy coupé/sportkocsi... Nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt...
Én a Tigrát venném, mert jobban tetszik. A Yaris ettől függetlenül jó, japán autó, magáért beszél. De nem kellene, számomra túl kicsi, és a kasznija sem tetszik.
a tigra a corsa alapjaira épített modell
egyáltalán nem sportos, és elég sok a baj vele
Yaris sokkal jobb autó
aki korrekt választ adott azoknak 0% ja van
a hülyéket meg nem pontozza le senki
Ez azt mutatja...
Hogy a hülyék ne csak hülyeséget írnak de aki megírja a tutit azt lepontozzák:-D
A Tigra bizony a corsa alapjaira épült, a corsa gyenge motorjaival müködő próblémás kis autó.
Míg a yaris az egyik legjobb, legmegbízhatóbb kis autója.
Aki nem ért hozzá szerintem ne írjon meg ne értékeljen válaszokat:-D
Az ész vagy a sziv valasztasa :)
Vegyél Yarist, mert fájni fog a szived annyit kifizetni javitásokra.
De állapotot kell venni ugyebár...
Nem említhető egy lapon a két autó. A Yaris sokkal jobb, mind műszakilag, mind használhatóságát tekintve.
A Tigra jól néz ki, de ezzel fel is soroltam az összes előnyét a Toyotával szemben. Mint írták előttem is, a Tigra nem sportautó, csak kapott egy (1995-ben) divatos kasztnit a B Corsa. Kevésbé megbízható, és eléggé szeret rohadni. Öregebb konstrukció is, mint a Yaris.
Ha a kupé-kabrió Tigrára gondolsz, azt nem ismerem, de ha konkrétabbra vagy kíváncsi, írj évjáratokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!