Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes A-kategória?

Mercedes A-kategória?

Figyelt kérdés

Mercedes A kategóriást autót tervezek venni max 1.4 millióért. Ahogy nézegettem olyan 2000-2002 es évjáratot tudok venni ennyiért.

Mik a tapasztalatotok ezzel az autóval kapcsolatban? Miért vegyem, esetleg miért ne? Automata, vagy manuális váltó, illetve benzines vagy dízel?

2010. máj. 16. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:

bocsi hogy ezt irom de az A merci egy hulladek.nezd meg a TOP GEAR ertekeleset rola.SZ@R.nekem nem volt, bar vezettem mar. 1,4millioert mar autot is lehet venni nem egy ilyen $&%@" .nezd meg esetleg a ford fiesta/fusion/focus, seat cordoba, skoda fabia, toyota yaris.

ezek szerintem mind jobbak az A-s mercinel.es mind fiatalabb is.

ha jol tudom magyarorszagon az automata valto(foleg a regebbi tipusoknal) meg mindig komoly kihivas a szereloknek, a markaszervizek meg nagyon megkerik az arat.

remelem segitettem

udv

M

2010. máj. 17. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:

1.4 millióért A merci?

[link]

2010. máj. 17. 19:59
 3/9 A kérdező kommentje:

1esnek: köszi szétnézek. Igazán szólva az legelső ötlet egyébként is Ford volt...

2es: ahh, ennyire hatalmasat és öreget azért nem :)

2010. máj. 17. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Hármas BMW-re azt mondani, hogy hatalmas?

Nem olyan nagy az, hidd el.

2010. máj. 23. 04:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Mercedes luxuskocsikat gyárt ezekhez az A osztályú mercikhez is méregdrága az alkatrész, szerintem felejtsd el! 1.4 millióért inkább keresgélj Opelek, Volkswagenek között ennyi pénzért biztosan találsz magadnak valami kicsi praktikus autót. Én szívem szerint benzines autót vennék a helyedben mert csöndes, dinamikus, de dízeleket is nézhetsz mert gazdaságosabb!
2010. máj. 23. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
3-as BMW egyáltalán nem nagy :)
2010. máj. 23. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Az A-osztályos Mercik anno,vagy talán még most is a plázacicák közkedvelt autója volt. Kis nokedli járgány szerintem amit igazán ki sem lehet használni.
2010. máj. 23. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
ha valaki szeretne egy kocsit venni 2000-es evjarat vagy fiatalabb, 1,4millioert, miert kell rogton egy majd' 2o eves sz@r BMW-t ajanlani? miert minden autovasarlonakk az a qrva BMW-t kell ajanlani? ha valaki olyan tipust keres akkor meg talan, de ez a bmw kozel se hasonlit az A mercire.
2010. máj. 24. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:

16:24!

Biztos azért ajánlom mert rosszat akarok..

Mi az hogy 20 éves szar??

Az enyémnek sosincs semmi baja, istenien megy és nagyon kényelmes.

Olyan útfekvése van hogy az elképesztő, és ezek még FÉMBŐL voltak.

2010. máj. 24. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!