Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B kategória forgalmi vizsgán...

Patentos kérdése:

B kategória forgalmi vizsgán megbuktam annyi miatt, hogy egysávos egyirányu utcába mentünk és kb a utca végén szólt a vizsgabiztos, hogy balra fogunk menni és én nem húzodtam ki az utca bal oldalara hanem középene álltam meg, ez igy reális?

Figyelt kérdés
Vagy csak ez szimpla szemétség? Egyébként a kresz előírja hogy balra nagy ívben, jobbra kis ívben kanyarodjunk.

2017. máj. 18. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak azonnali bukást jelentő hibák, és a szabálytalan kanyarodás is az.

Lépjél túl rajta, tanulj belőle, a forgalmi vizsgán, ha szabályt sértesz, azonnal bukó. Ha a záróvonalra rámész, azért is buktatnak, hiába nincs a közelben más

2017. máj. 18. 18:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ha ilyen kicsit is hibázol(elnézed/nem tudod a szabályt). Kinézik belőled hogy valami fontosabb szabályt sem tudsz/benézel.
2017. máj. 18. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy azonnali bukást jelentő hiba. A lapon is abban a sorban van. Nem véletlenül szólnak időben, nem véletlen visznek bele, hogy tudod-e ezt.

Ez egy fontos szabály, amit az életben is be kell(ene) tartani hisz pl a másik autós pl nem tud tőled kimenni jobbra.

2017. máj. 18. 22:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mintha èn irtam vna ki. Ugyan ìgy buktattak meg , szinten 10p utan . Es en is közepröl akartam kanyarodni xddd ez volt elsönek. 3.jara mentem at 1hete. Sajnos ez valoban hiba. Bukast jelentö hiba. Engem is egyböl megbuktatott.
2017. jún. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!