B kategória forgalmi vizsgán megbuktam annyi miatt, hogy egysávos egyirányu utcába mentünk és kb a utca végén szólt a vizsgabiztos, hogy balra fogunk menni és én nem húzodtam ki az utca bal oldalara hanem középene álltam meg, ez igy reális?
Soraidból kitűnik a keserűség minden esetre annyit tudok mondani tedd túl magad rajta aztan kész!Sajnos ez van.....meghúztak ...ezzel nincs mit csinalni még akkor sem ha elkezdjuk itt fűrészelni a fingot,meg "de szerintem...."
Egy kerdesem azert lenne:
"Egyébként a kresz előírja hogy balra nagy ívben, jobbra kis ívben kanyarodjunk"
Ennek mi köze a sztoridhoz?
"Közlekedési szabályt sértett" - azonnali bukást jelentő hiba.
A vizsgán egyirányú utcából balra kanyarodást kérnek, pontosan azért, mert azt az úttest bal oldalára húzódva kell szabályosan végre hajtani - ez nem szemétség, egyirányú úton haladva szinte előre lehet tudni, hogy balra kanyarodás lesz a feladat.
Te álljatok le ezzel a vizsgabiztos szidással!
Még ha az utca legvégén szól a vizsgabiztos, akkor is balra tudsz húzódni!
"Még ha az utca legvégén szól a vizsgabiztos, akkor is balra tudsz húzódni!"
Egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!