Hányadik alkalommal sikerült a forgalmi vizsgátok? Miért húztak meg titeket?
B. kat KRESZ 2.-ra, rutin elsőre, városi 2.-ra
C. kat KRESZ, rutin, városi 1.-re
A. kat KRESZ elsőre, és oktatót keresek... mert foglat mind
B-nél a KRESZ résznél ezelőtt 5 éve 11 hibapontom volt.
A városi résznél pedig a körforgalom belső sávjából hajtottam ki, közvetlenül.
Jogos a bukásod, de azt mindenképpen biztató jelnek tekintheted, hogy figyelmetlenség miatt buktál, ami azért jobb előjel a következő vizsgára nézve, mint ha képességbeli hiányosság miatt buktál volna.
Sokan csúsztak már el hozzád hasonlóan, a kötelező haladási irányt nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha későn veszed észre, még menthető a helyzet, szólsz, hogy "eltévedtél" innen nem mehetsz a kért irányba, kötelező haladási irány van, arra kell menned... az ilyenért nem buktatnak meg.
A1: 1. 1. 1.
B : 1. 1. 1.
A : 1. 2. 1.
Most csinálom a C-t, majd az E-t
#4-es
A-nál a rutinból mentél át másodikra? Mi volt a hiba?
B-s forgalmin próbálkoztam eddig.
Elsőn szarul parkoltam,teljesen jogos volt a bukás.
Másodikon rosszul soroltam be,ez is teljesen jogos volt.
A harmadik volt egy kicsit vitatható,egy busztól nem láttam a gyalogost aki a zebrán ment át,én meg átmentem előtte simán (mivel nem láttam).Erre igazából azt mondták hogy rutin kérdése volt az egész,de kénytelen volt a vizsgabiztos megbuktatni.
Majd nemsokára megyek a negyedikre.
B - a forgalmi vizsga 2. alkalommal. Az elsőnél gyalogátkelőn előztem egy Weimar munkagépet...
C - minden elsőre, a forgalmi is.
Egyébként a forgalmi kivételével minden más vizsgám közös volt a C-vel, mert egyszerre végeztem a két kategóriát, még sorkötelesként.
Kilencesnek vizsgabiztos fóbiája van, minden lehetséges alkalmat kihasznál arra, hogy közölje, milyen bunkók a vizsgabiztosok (bezzeg, ha rendőrök vizsgáztatnának, az nagyon király lenne).
Még a kérdező véleményét is kétségbe vonja, nem lehetett rendes a vizsgabiztos, ha nem engedte át, hisz "csak" egy kötelező haladási irányt nézett el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!