Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionosok ha autópályán...

Kamionosok ha autópályán gumidefektek kapunk mi a teendő?

Figyelt kérdés
A sürgősségi sávba kell húzódni,vagy az első kijárónál el kell hagyni a pályát és ha ez nem megoldható? Hogyan működik egy defekt megjavítása autópályán?
2017. máj. 16. 12:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2017. máj. 16. 12:19
 2/15 anonim ***** válasza:

Autópályán én semmi esetre sem javitanék defektet....

Még vész leállóban sem....

Rengeteg olyan sofőrt látok, aki laptopozik, telefonozik, főz menet közben. Nem én akarok lenni a következő hír a híradóba....

Vagy az első parkoló, vagy ott b. sza meg....

2017. máj. 16. 12:30
 3/15 anonim ***** válasza:

Autópályán egyedül nem lehet kicserélni még kisautón sem a kereket, nemhogy egy nagy kamionon, amin egy majdnem 100 kilós kerékkel egyedül kell egyensúlyozz.

Amúgy az M0-áson nem olyan régen a középső sávban rekedt így egy kamion. Pont előttem kapta a defektet, a gumit pedig gurult mögötte. Először a gumit alig tudtam kikerülni, aztán a kamiont kellett valahogy elkerülnöm, fékezni sem tudtam, mert a seggemben jöttek vagy 10en. Nagyon veszélyes az ilyen.

2017. máj. 16. 12:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Én úgy láttam, hogy félreállnak a leállósávban,hisz azért van, hívják a szerveket és azok biztosítják a terepet elterelő bólyákkal is,villogó kocsival is ,amíg cseréli a kereket.
2017. máj. 16. 16:15
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha van pótkerék megállsz és kicseréled.

Ha nincs akkor vagy mozgásképessé teszed a kocsit, vagy mentést hívsz.

Szerintem kamionon is ki lehet cserélni a kereket a leállón, az hogy van akinek a személyautóé sem megy... :D

2017. máj. 16. 20:21
 6/15 anonim ***** válasza:

Itt nem a lehet, vagy nem leheten van a hangsúly... itt a biztonságról...

Én kamionozok, de nincs az az isten, hogy én autópálya leállósávjában cseréljek kereket....

Még akkor sem, ha azonnal ki is rugnának...

2017. máj. 16. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:

"Autópályán egyedül nem lehet kicserélni még kisautón sem a kereket, nemhogy egy nagy kamionon, amin egy majdnem 100 kilós kerékkel egyedül kell egyensúlyozz. "

Erre reagáltam. Egy rakás kamionos cserél kereket a leállóban.

2017. máj. 16. 23:02
 8/15 anonim ***** válasza:
John_McClane kissé csalódtam benned, azt hittem te már valamennyire tapasztalt sofőr vagy, de ilyen hülyeséget írni hogy a pályán lecserélni a kereket ... Vagy mentést hívsz, vagy kiállsz, felhívod a rendőrséget hogy jöjjenek kibójázni aztán cseréled le a kereket, vagy leszarod és elgurítod felnin a legközelebbi parkolóig és majd ott lecseréled ... Videókban még olyat is láttam hogy nem a leállón hanem a külső sávban áll neki kereket cserélni, hát az ilyenek basszák meg magukat, mert az aki majd elüti őket az lesz meghurcolva, mint azt a retardált rendőrnőt meg a hülye autóst aki lehúzódott oda
2017. máj. 17. 12:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Bennem csalódtál, mert elég gyakran látok olyat, hogy a leállóban kereket cserélnek? Nem azokban a sofőrökben csalódtál akik ott cserélnek? :D
2017. máj. 17. 14:44
 10/15 anonim ***** válasza:

azt írtad:

"John_McClane nevű felhasználó válasza:

Ha van pótkerék megállsz és kicseréled.

Ha nincs akkor vagy mozgásképessé teszed a kocsit, vagy mentést hívsz.

Szerintem kamionon is ki lehet cserélni a kereket a leállón, az hogy van akinek a személyautóé sem megy... :D"

Te azt írtad, ha van pótkerék akkor megáll AZ AUTÓPÁLYÁN (tök mind1 hol, belső,külső,leállósáv, nem írtad hol gondolod...) mert ugye ez volt a kérdésben, és kicseréli ott. Utána meg még helyeseled is, hogy a leállósávon cserélni kereket, ami egy írtózatosan hülye és felelőtlen ötlet, már bocsi...

2017. máj. 17. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!