Más is szabadabbnak érzi magát, mióta lett autója?
Figyelt kérdés
Valahogyan sokkal jobb vele, mint nélküle.
Látom munkahelyen a kollégákat, akik tömegközlekednek, sokat panaszkodnak,illetve ők mindig futnak.De, náluk is tervben van az autó, az egyiküknek mondjuk még nincs jogsija.
Én meg szépen lesétálok a mélygarázsba és elindulok, útközben egy bevásárlást is beiktatok és még így is korábban érek haza, mint az olyanok, akik tömegközlekednek.
Tini koromban mindig azt mondtam, bár Amerikában lennénk, ott könnyen elérhető az autó és azzal mennek iskolába a diákok nem fűtetlen,klimatizálatlan buszon.
Mondjuk a klíma sokat nem ér,hogyha állandóan nyitogatják az ajtót.
2017. máj. 14. 13:36
11/12 anonim válasza:
Pár hete lett meg a jogsim és a családi kombival járok , de sokkal szabadabbnak érzem magam és nem vagyok időhöz kötve ... ha tehetném a budira is a kocsival mennék . A szabad érzés mellé a lustaság is be párosult :)
12/12 anonim válasza:
Másik kérdésnél még dodge magnum van, meg hobbi autó, itt meg párhetes jogsi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!