18-25 éves fiatalok! Kinek milyen autója van?
Figyelt kérdés
Saját pénzből vettétek, szülőktől kaptátok, esetleg felesben? Pontos életkort és nemet is írjatok, kérlek! :) Köszönöm!2017. ápr. 17. 21:06
2/23 anonim válasza:
G Astra 1.4. pontos életkor és nem.
3/23 anonim válasza:
7 éve vettük tartalék autónak akkor voltam 12 éves ,másfél éve használom. 19F és 1.3-as Suzuki Swift GL.
Tehát:
Régi Swift,19/F
4/23 anonim válasza:
4-5év "diákmunka" / apummal maszekolásból összejött az összeg egy megbízható dízel autóra amit ebből a sok éves munkából kerestem meg. Az autó egy 1.9tdi 4-es golf, nem, nem a hülye gyerek füstöl de nem megy típusú. Tanulás miatt kellett az autó, heti 220km megyen bele országúton. 21/F
5/23 anonim válasza:
Régi 3-as golf, ami csak hideg időben és télen kell, illetve ünnepekkor bevásárlást intézni.
Illetve egy 600-as gyorsaságim van, mindkettő saját pénzből.
24F
6/23 anonim válasza:
Citroen Jumper 1.9D munka miatt és egy Passat B3 2.0 . Mindkettőt saját pénzből vettem, a szüleim sajnos pénzben nem tudtak segíteni, viszont 2 hónapig az Ő kocsijukkal jártam dolgozni, míg tudtam magamnak venni egy ideiglenes "autót", az nagy segítség volt.
22/F
7/23 anonim válasza:
golf 5 1.6
1,2 milla volt, ebbol 1et kaptam fatertol
25F
8/23 anonim válasza:
25 évesen első autóm egy 17 éves Seat Toledo 1.6 volt, nászajándékként, a végén többe lett a felújítás, mint amit maga az autó ért :)
9/23 crudy válasza:
Bmw 320D e46
Bmw 316i e46 ezeket megkerestem
Mercedes e320 cdi w210 ez oregeme volt de nekem kell foglalkoznom vele.
10/23 anonim válasza:
Audi A4 Tdi. Saját pénzből.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!