Ki járt már úgy, hogy az autója elakadt a sárban vagy a hóban?
NEM HISZEM EL, már megint itt vagy :)))
Amúgy múlthéten az E34es BMW-vel a saját kertemben elakadtam a fűben, eső után. Hátsókerékhajtás + könnyű az autó hátulja + széles gumik az autón, ide vezettek.
Saját autómmal szerencsére még nem volt ilyen.
Céges kocsival (első kerék hajtású kis furgon) már volt. Nyáron száraz időben az Alföldön "földúton" a száraz futóhomokban már feneklettem meg. Télen pedig erdei út le volt fagyva és egy emelkedőn csak lendületvétellel sikerült felküzdeni magamat. Különben pár méter után megállt az autó és csak a kerekek pörögtek. Az a 30-40km/h ami a lendülethez kellett, a szűk erdei jeges földúton is elég félelmetes volt már.
Amúgy mért kérdezed meg ezt mindig? Ez nálad valami perverzió?
Ki nem?
Én akasztottam már el Nivát is: jeges volt az út, lecsúsztam a bakhátról, felült a differenciálműre és csak billegett szépen, lejönni vele vagy leemelni (az erdőben keresett karnyi faágakkal) nem sikerült, szóval traktor + lánc...
31F
Akadtam már el többször is, de hintáztatással mindig ki tudtam jönni. A legdurvább az volt, amikor az öreg Merci kisteherautóval, télen, a lefagyott havas úton nem bírtam bevenni egy kanyart és becsúsztam a szántás melletti borozdába. Üres volt a plató, semmi súly nem nehezedett a hajtott kerekekre. 10 percig kínoztam, de kijött végül az öreg csühös.
24/f
Azóta is el vagy akadva, és várod s praktikákat, hogy állandóan kiemeled a kérdést, vagy polirozól rá otthon.
De valami "királyok vagytok" vagy "köszönöm a válaszokat" vagy legalább "húzzátok meg a fászom" jól esne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!