Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki járt már úgy, hogy az...

Ki járt már úgy, hogy az autója elakadt a sárban vagy a hóban?

Figyelt kérdés
Kort nemet is írjatok!

2017. ápr. 16. 22:53
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Bírom , hogy vannak ilyen idegbeteg emberek, mint te :DDDD

Ilyenen fel tudják magukat idegesíteni :DDDD

2017. máj. 4. 13:42
 12/40 anonim ***** válasza:
Még a tavasz elején valamikor elakadtam, kisteher multikárral, egy hétig vártam amig felszárad a talaj.
2017. máj. 4. 14:46
 13/40 anonim ***** válasza:
A hétvégén sikerült csapdába esnem... Barátnőm ügyesen elásta az autóját egy földúton a homokban, és engem kért meg, hogy mentsem ki. Nem volt eléggé hosszú a vontató kötél és én is a homokra álltam. Meg sem bírtam mozdítani, és később rájöttem, én is elakadtam közben! Nem volt vicces mindkét autót kézzel kiásni a homokból! 34L
2017. máj. 22. 15:01
 14/40 anonim ***** válasza:
Én télen, éjszaka, egy sötét kis zsákutcában a taxival (taxis vagyok), miután az utas már kiszállt, és odébb támolygott (sakál részeg volt). Kb 10 percig szenvedtem vele, amire ki tudtam valahogy bűvészkedni a hóból (ami nem volt lejárva, meg semmi, így még az olajdeknit is majdnem felültettem rá) De nagynehezen kihintáztattam, aztán betoltam egy kávét meg egy cigit.
2017. jún. 1. 15:29
 15/40 anonim ***** válasza:
2003-ban télen Komlón egy mellékutcában a nagy hóban Nissan kombival. De feltettem rá a hóláncot és ki tudtam menni a már hókotrós útra. Életemben akkor az egyszer kellett hólánc, azóta sem használtam...
2017. júl. 6. 10:45
 16/40 anonim ***** válasza:
Fotókat kellett készítenem egy erdős részen lévő tanyáról. Nem ismertem a helyet, csak felvázoltak egy kezdetleges térképet, hogy merre menjek. Így is tettem, bevetettem magam a Swiftemmel az erdőbe. Egy ideig nem is volt gond, de jött egy útszakasz, amiről messziről látszott, hogy futóhomok. Nem tűnt nagyon hosszúnak, csak olyan 15-20 méter lehetett. Tudtam, hogy ezen lassan nem fogok tudni átmenni, úgy gondoltam, hogy ha megvan a kellő lendület, akkor átmegyek rajta. Felgyorsítottam, aztán úgy a szakasz első harmadánál már biztos voltam benne, hogy ezen így sem megyek át. Szépen lelassult és megállt az autó a homokban. Meg sem próbáltam erőltetni. Elkezdtem ásni, de rájöttem, hogy kevés lesz. Kivettem a kocsiból a gumiszőnyegeket, és betettem a két első kerék alá, hogy tapadást nyerjek velük. De csak begyűrte maga alá. Kezdett sötétedni, a telefonom meg lemerülés határán volt. Állt ott egy elhagyatott tanya, aminek a szétkorhadt léckerítéséből próbáltam rámpát építeni a kerekek alá. De rájöttem, hogy hiába tudnék megtenni így 1-2 métert, hamarabb égetném le a kuplungot, mintsem hogy kijöjjek innen. Oldalra sem tudtam volna menni a fák miatt. Meg mindenhol ilyen mély homok volt. Aztán a telefonom utolsó erejével felhívtam a megrendelőt, hogy elakadtam, valamit intézzenek, mert nem tudok kijönni a homokból. Mindezt 10-15 kilométerre minden lakott területtől. Aztán szóltak egy vadásznak, aki a terepjárójával arra jött, és sikeresen kihúzott. Bosszantó volt, annyit mondhatok. Főleg, hogy hiába néztem korábban annyi Dakart a tévében, mégsem voltam okosabb, mint a homok.
2017. júl. 6. 14:58
 17/40 anonim ***** válasza:
Szegény, el tudom képzelni milyen szörnyű lehetett :(
2017. júl. 12. 23:08
 18/40 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen, traktorral párszor munka közben, rossz talajviszonyoknál, meg személyautóval is.

Excsajom kocsiját hoztam el a kereskedőtől (tél, tükörradiál nyárigumik), volt 50 méter hóátfúvásos szakasz, ahol csak két keréknyomon lehetett menni, egy ostoba p*csa meg leszorított, tudtam, hogy ott fogunk maradni, de nem tudtam mit csinálni, mert nekem jött volna, aztán hiába integettem neki, elhajtott.

Szerencsére jött egy ismerős aki éppen arra járt és kitoltuk. Menteni többször mentettem már másokat (pl. a március 15-i nagy hóban pár éve)

2017. aug. 7. 07:19
 19/40 anonim ***** válasza:

Én.

Kor

Nem

2017. aug. 7. 07:24
 20/40 anonim ***** válasza:
Én azon akadtam el hogy ezt a kérdést miért kell kiemelni.
2017. aug. 7. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!