Mennyivel nehezebb egy áruszállítót vezetni, mint egy személyautót?
Régóta keresek egy jobb állást a mostaninál, és nemrég hívtak,hogy felvesznek az egyik céghez sofőrként.
Igazából nem számítottam rá, de örülök,hogy hívtak.
Viszont a cégnek van Sprintere,Transitja és néhány Craftere, ezeket kell majd vezetnem, első körben megnézik,hogy hogy megy.
Az az igazság,hogy nem sok ilyet vezettem eddig.Csak B kategóriám van, (az elég), és 3 éve csak személyautót vezettem, ilyen nagyobb autókkal talán 200-300 km van a lábamban.
Nem volt gond, eleinte furcsa volt, nem tudom,hogy pontosan mit akarnak nézni, azt mondták,hogy egy rutint néznek, hogy ez miből áll nem tudom.
Magától a vezetéstől nem félek, inkább a tolatástól.
Úgy vagyok vele,hogy valamikor el kell kezdenem, itt a lehetőség.Volt már valaki hasonló helyzetben?Mire érdemes figyelnem?Esetleg bármi jó tanács?
mindkét előttem szóló tanácsát fogadd meg.
arra ügyelj, hogy ha beülsz a bármilyen teherautóba, először is ülj kényeelmesen, és egyenes derékkal nézz a tükrökbe..ha valami nem jó, akkor vedd a bátorságot, hogy állíts rajta..üléstávolság is fontos. a többinek menni kell magától.
mindenki volt kezdő.
Szokni kell a mérete miatt, de könnyű vezetni.
De a nagy tükrök miatt jobban kilátni ezekbkől, mint az új személyautókból
En is igy voltam, a furgonnal is a teherrel is, es a kamionnal is....
Aztán rájöttem, hogy milyen egyszerű... es most kamionnal csapatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!