Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw Golf VI megpakolva német...

Vw Golf VI megpakolva német autopáján 1.2-es motorral kicsi lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Erről az autorol lenne szó. Pl. 2 havi hazajárás németországból, mivel sok cuccot vinnénk ugyis haza kevés lenne az 1.2-es motor? Vagy legalább 1.4- 1.6-os motorral kéne nézegetnem kocsit?

Szerintetek a Vw az egyik legjobb kocsi?

2017. máj. 10. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kérdés provokáció.

Amúgy, csak szólok, hogy Németországban nincs autópája.

2017. máj. 10. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
130-al barmilyen mai 1.2-ea turbos autoval el lehet közlekedni.....
2017. máj. 10. 16:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Kedves egyes!! Nem provokácio, nő vagyok és komolyan kérdeztem. Mert az ismerőseim azt mondják h hazajárni kevés az 1.2 es motor egy kombihoz,meg autopályához.

És különben is miről beszélsz h németországban nincs autópálya.. Te melyik bolygoról jöttél..? atyaúristen... :/

2017. máj. 10. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
A legjobb kocsi a Mazda, Honda, Toyota és a Suzuki nem a fosvágen! Millió s millió megvezetett és átvert tulaj, büzölgő, füstöt okádó undorító tdi-k, a jó márka nem itt kezdődik.
2017. máj. 10. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
31%

Megutáltatjátok magatokat meg a kocsijaitokat az ilyen idétlen, fosvágenes kérdéseitekkel. Az egyik legunalmasabb márka, a IV-es Golf ahogy vki itt írta szörnyű kinézetre, de ha nem is az, rémesen unalmas és konzervatív. Ja és az 5. lrgjobb márka, most tessék felhördülni... akkor is a PEUGEOT! Azon belül emg a 207-es, 407-es, 406-os és a 607. Már a 207-es is máig annyira divatos, hogy az összes GOLF öregesnek és konzervatívnak tűnik mellette, mint hogy azok is. Hát még a 607-es vagy láttál már egyáltalán 407-es kupét?

A formatervezés világcsúcsa! Azoknál szebb autó egyszerűen nincs. S a kényelem, na az az atyaúristen!

2017. máj. 10. 17:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudtam h ilyen utálos márka a vw, még amit skoda és opel
2017. máj. 10. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

Kedves női hölgy kérdező: El is olvastad, amit írtam, az első kommentben? Ha nem, akkor olvasd el még egyszer. Segítek: Németországban nincs autópáJa. Érted?

Ne vegyél 1,2-es taligát, küszködni fog, cserébe lezabálja a gatyád.

2017. máj. 10. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kevés az 1.2-es, hiába turbós, nekem volt Seat Alteám 1.6 102 lovas motorral (kb. ugyanakkora súly, ugyanakkora teljesítmény mint a linkelt VW) tartós 130-nál 7,9-et evett, de az emelkedőket kínkeservesen mászta meg és 150 fölé is max. nagy erőszak árán gyorsult, ezért én legalább 1.6 TDI-t ajánlanék pályára, egy üresen is 1400 kilós autóba még az 1.6-os motor is halovány.
2017. máj. 10. 23:07
 9/12 A kérdező kommentje:
OKé, most ebben tényleg igazad van autopáJJJJJa ehol nincs. :) Pedig nagyon szoktam figyelni a helyesírásra,most mégis vhogy elkerülte a figyelmem.
2017. máj. 11. 16:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Másrészt viszont nem szeretnék gyorsan hajtani autopályán, és van aki azt mondta elég az 1.2-es hiszen 102 lóerő az birja. Azért mégis félek. Meg hát régen is jártak wartburggal,meg akármivel és birta az is..
2017. máj. 11. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!