Vw Golf VI megpakolva német autopáján 1.2-es motorral kicsi lenne?
Erről az autorol lenne szó. Pl. 2 havi hazajárás németországból, mivel sok cuccot vinnénk ugyis haza kevés lenne az 1.2-es motor? Vagy legalább 1.4- 1.6-os motorral kéne nézegetnem kocsit?
Szerintetek a Vw az egyik legjobb kocsi?
Szerintem ez a kérdés provokáció.
Amúgy, csak szólok, hogy Németországban nincs autópája.
Kedves egyes!! Nem provokácio, nő vagyok és komolyan kérdeztem. Mert az ismerőseim azt mondják h hazajárni kevés az 1.2 es motor egy kombihoz,meg autopályához.
És különben is miről beszélsz h németországban nincs autópálya.. Te melyik bolygoról jöttél..? atyaúristen... :/
Megutáltatjátok magatokat meg a kocsijaitokat az ilyen idétlen, fosvágenes kérdéseitekkel. Az egyik legunalmasabb márka, a IV-es Golf ahogy vki itt írta szörnyű kinézetre, de ha nem is az, rémesen unalmas és konzervatív. Ja és az 5. lrgjobb márka, most tessék felhördülni... akkor is a PEUGEOT! Azon belül emg a 207-es, 407-es, 406-os és a 607. Már a 207-es is máig annyira divatos, hogy az összes GOLF öregesnek és konzervatívnak tűnik mellette, mint hogy azok is. Hát még a 607-es vagy láttál már egyáltalán 407-es kupét?
A formatervezés világcsúcsa! Azoknál szebb autó egyszerűen nincs. S a kényelem, na az az atyaúristen!
Kedves női hölgy kérdező: El is olvastad, amit írtam, az első kommentben? Ha nem, akkor olvasd el még egyszer. Segítek: Németországban nincs autópáJa. Érted?
Ne vegyél 1,2-es taligát, küszködni fog, cserébe lezabálja a gatyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!