Egy sima szurke rovidszoru macskam lesz. Meg nem tudni a nemet mert meg nagyon kicsi, es meg nincs is nalam! Tudnatok senleges macskaneveket irni meg kulon fiut es kulon lany neveket is?
Nagyon pici a macska es kepet sem tudok rola beilleszteni mert meg en sem lattam csak mondtak hogy szurke.Amugy annyira nem kicsi,de nagyon jatekos(par hetes).
A valaszolat elore is koszonom!
Lány: Szofi
Fiú: Buddy
Semleges: Zsebi
Már azonnal a születés után meg lehet állapítani, hogy kandúr-e vagy nőstény :)
Nekem így hívták a macskáimat: Áfonya, Szeder, Cirmi, Mimóza, Yoda, Marci, Döme, Jojó, Picúr, Bendegúz, Dzsimi, Drazsé, Zsebi, Toppancs (Topi), Merkúr...
Ha lesz egyszer egy skót lógófülű lány cicám, Bee (Bí)-nek fogom nevezni :)
De tetszik még fiúnak a Dimitri, Isaac, Hamlet, lánynak pedig a Franky és Cora :)
Köszönöm a kommenteket
Amugy tudom h mar akkor is meg lehet allapitani csak egyreszt alig volt idom megirni a kerdest masreszt tenyleg kb 4 napos volt amikor feletettem ezt a kerdest es ahonnan hoztuk volt egy kisfiu aki dobalta es nem hagyta h megforditsák (marmint a macska nem engedte megfoditani magat)kesobb meg mar nem is volt ra annyira kivancsi a bacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!