Van értelme javítani az autó motorját ha a hűtőfolyadékot is és az olajat is eszi?
Egy 2007-es 2.0-ás TDI-ről van szó. Az autó teljesítményével nincsen gond...sőt nagyon is jól húz a motor. Nagyon kevés hűtőfolyadékot és olajat fogyaszt. Eddig 1500km-et tettem meg és még van mindkét folyadékból bőven. Mondjuk még ezzel sem lenne gond, ha meleg motornál ne füstölne mint egy traktor (néha szép fehéren, néha szép kéken de van amikor feketén). Szinte szégyellek kimenni a városba vele mert mindenki engem néz. Az autók néha lemaradnak tőlem, hogy ne kelljen a füstöt szagolni. Érdekes módon az olaj nem barnás, szóval nem keveredik a hűtővízzel. A túrbót megnézettettem szerelővel és nincs gond azzal sem.
Pénzem lenne megjavíttatni de nem tudom, hogy meddig lehet még húzni ezzel a motorral. Eladni meg csak aprópénzért tudom mivel senkit nem érdekel, hogy miből mennyit eszik ha erősen füstöl?
Szerintetek mitévő legyek? Én inkább javíttatnám mivel minden egyéb más jó állapotban van rajta. Motorcserében is gondolkodom.
Én azt mondom hogy mérd fel a lehetőségeket hogy melyikkel jársz jobban, vagy motor cserével, vagy javítással, felújítással, vagy egy másik autóval.
Én azért furcsának tartom hogy egy 10 éves autónak ilyen hamar lett akkora baja, ha csak nem gyilkoltad szét a motort benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!