Az ilyen gépjárműveknek mi az értelme?
https://www.youtube.com/watch?v=mT4TI9vWGxQ
Az USA-ban nem tudom milyen gyakori jelenség, de p*csnövelésen kívül tényleg nem értem, hogy mi az értelme. Valóban létezik olyan célcsoport, akinek megéri ilyen gépeket gyártania a Fordnak veszteség nélkül?
A kérdés: Miért ne?
Ha valaki ilyet szeretne van rá elhetősége ennyi. Ezzela z erővel elég lenne egyetlen autótípus azt járjon mindenki azzal... meg belegondolva 150LE felett sincs sok rételme a dolgoknak, mert 150-el is elhet bőven közlekedni normálisan, mégis vannak sokkal erősebb kocsik.
Nekem nagyon tetszett a kiejtese a manusnak
A bajnok 4:52 nel a " lájtgyuti " :)!!( light duty )
Ilyet nem hall mindennap az ember
Most két csodát mutatok, az egyik a válasz a kérdésedre, ami 4:07-kor hangzik el, a másik az, hogyan lehet időponttal linkelni:
Ez tipikusan az amerikai mentalitás: ha meg lehet csinálni, akkor miért ne?
Igazuk is van! Valaki úgy dönt kéne neki egy tohonya dög, amivel ha megy nem vágnak be elé folyton az autók, meg jól néz ki, ha barátokkal elugranak sörözni hétvégén. Míg itthon már egy L200-as is nagy terepjárónak számít ott eltörpül. Ha ki akarsz lógni a sorból akkor bizony valamivel überelni kell a tömeget, hogy tekintélye legyen az autódnak... Nem neked, az autódnak. Ennek részben valóban pénisznövelés a lényege, de én azt mondom egészségére akinek ez a vágya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!