Szerintetek mi ertelme egy motornak, ha szinte soha nem hasznalja senki?
Lehet, hogy régi, nagy álma volt az a motor, nem?
Én nem erőltetném, hogy eladja, ha nagyon ragaszkodik hozzá.
A ő motorja, lehet nem is feltétlenül azért kell neki, mert napi szinten akarja használni, lehet, hogy számára valami teljesen más értéket képvisel és azért nem akarja eladni.
Amúgy meg lehet tömegközlekedéssel is járni, szóval attól, mert van több embernek egy családban jogosítványa, az nem jelenti azt, hogy akkor mindenkinek autóval kell járnia, vagy mindenkinek lennie kéne autónak.
Amúgy meg nem tudom, hogy dolgozol-e vagy sem, ha igen, vagy majd ha fogsz, akkor vegyél egyet magadnak és gond letudva.:)
Motorra csinaljon jogsit? Nem adja senkinek, mondtam en is, hogy csinalok ra jogsit, de nem adja senkinek...
3-4 en utazni lehet az autoban, de mindenki masfele menne... szoval erdekes lenne.
És kérdező ott, ahol senkinek nincs jogosítványa, ott szerinted hogy oldják meg? Tömegközlekedéssel.
Nekem pl. hiába van jogosítványom, hiába lenne autó, amivel dolgozni mehetnék, 25 km-re járok a lakóhelyemtől dolgozni, a bérletem 86 százalékát állják, autóra pedig nem adnak költségtérítést. Akkor szerinted mivel éri meg jobban? Ja, és bár tök rossz így, mégse halok bele, hogy busszal járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!